Dana Roba, declarații tranșante după ce s-a spus că iubitul ei, Beniamin, a plecat de acasă! S-a scris că bărbatul ar juca la păcănele pe banii make-up artistei

Dana Roba, declarații tranșante după ce s-a spus că iubitul ei, Beniamin, a plecat de acasă! S-a scris că bărbatul ar juca la păcănele pe banii make-up artistei

Dana Roba lămurește cum stau lucrurile, după ce s-a spus că iubitul ei, Beniamin, cel cu care formează un cuplu de aproape un an, s-ar folosi de banii make-up artistei pentru a juca la păcănele. Mai mult, oamenii vorbeau cum că cei doi s-ar fi și despărțit și că mai tot timpul e ceartă în relația lor. Vedeta spune tot adevărul!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

De aproape un an, Dana Roba e într-o nouă relație, asta după ce a scăpat din mâinile soțului ei, Daniel Balaciu, cel care a vrut să o omoare. Ca prin minune, make-up artista a reușit să treacă peste momentele de cumpănă, iar acum tatăl fetițelor sale se află după gratii.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Beniamin a apărut în viața Danei Roba imediat după întâmplarea urâtă prin care make-up artista a trecut, iar cei doi sunt foarte fericiți și alături de cele două fiice ale vedetei se afișează acum ca o familie.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Declarațiile tranșante ale Danei Roba, după ce s-a spus că iubitul ar juca la păcănele pe banii ei

Deși lucrurile par atât de roz, conform , apropiații acestora spun că situația nu e așa și că Dana Roba încearcă doar să mimeze cât e de fericită alături de Beniamin pentru a se afișa și ea cu cineva pe rețelele de socializare și pentru a arăta că și-a refăcut viața. Ba mai mult, aceleași surse mai spus că bărbatul s-ar folosi de banii Danei Roba pentru a juca la păcănele.

Reporterii au contactat-o pe Dana Roba, care ne-a mărturisit că nu e nimic adevărat din ceea ce se spune. Vedeta susține că partenerul ei de viață nu joacă la păcănele, nu merge la cazinouri și are bani destui să se întrețină, nu are nevoie de banii ei. Dana Roba mai spune că probabil rudele lui vor să le bage bețe-n roate și să le strice relația.

Mai mult de atât, Dana Roba ne-a confirmat că ea și Beni nu s-au despărțit și nici nu se ceartă, după cum s-a mai spus. Ea mărturisește că fetițele ei sunt foarte atașate de el și îl iubesc mai mult decât îl iubesc pe tatăl lor.

Acuzată că cere mult prea mulți bani pe serviciile din salonul ei

Dana Roba a mai fost arătată cu degetul în ultimul timp și că ar cere mult prea mulți bani pe serviciile de make-up pe care le oferă. Vedeta susține că în salonul ei calitatea costă, iar femeile care îi trec pragul și a doua oară înseamnă cu au fost mulțumite de rezultat, dar și de costul serviciului.

Mai mult, ea spune că e foarte dedicată job-ului pe care îl are și pe care îl face zi de zi fără pauză.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191