Bianca Drăgușanu, petrecere de ziua de naștere ca o nuntă. S-a îmbrăcat în alb, lăutarii au cântat, iar Gabi Bădălău i-a închiriat restaurantul familiei

Bianca Drăgușanu, petrecere de ziua de naștere ca o nuntă. S-a îmbrăcat în alb, lăutarii au cântat, iar Gabi Bădălău i-a închiriat restaurantul familiei

Bianca Drăgușanu a dat aseară o petrecere de lux, cu ocazia zilei sale de naștere. A împlinit 42 de ani și s-a distrat alături de prieteni și apropiați în restaurantul familiei lui Gabi Bădălău, iubitul ei.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ieri, pe 6 martie, Bianca Drăgușanu a împlinit 42 de ani. La prima oră a dimineții a primit cea mai frumoasă urare de „La mulți ani” de la Sofia, fiica ei și a lui Victor Slav. „Mi-a făcut un cadou foarte frumos, o felicitare, de dimineață, la prima oră. Și mi-a pus și bani, să îmi cumpăr ce vreau eu, din pușculița ei”, a mai spus aceasta în emisiunea „Xtra Night Show”. Urările au continuat apoi pentru fosta prezentatoare de televiziune.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Seara, Bianca Drăgușanu a dat o petrecere de lux cu ocazia zilei sale de naștere, petrecere care a fost organizată la localul de evenimente al familiei Bădălău. Restaurantul a fost decorat în negru și alb, tematica petrecerii fiind „Black and White”.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Gabi Bădălău i-a pus totul la dispoziție iubitei sale. La restaurant s-au servit preparate alese, un meniu precum cel de nuntă, un candy-bar și nu numai. Mulți ospătari și chelneri au fost la dispoziția invitaților Biancăi Drăgușanu.

Înconjurată de prieteni, printre care și Vica Blochina și cântăreața Maria Constantin, Bianca Drăgușanu s-a distrat până dimineața pe muzica mai multor artiști, lăutari și a manelistului Luis Gabriel. Pentru emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena Stars, sărbătorita a făcut și declarații.

„Cel mai frumos cadou pe care l-am primit a fost prezența prietenilor mei care au bătut ceva drum până aici. Suntem în mijlocul săptămânii și toată lumea a făcut un efort să vină, cam o oră, o oră și jumătate în trafic. Avem o mică petrecere și ne simțim foarte bine.

E chiar foarte frumos, sunt foarte mulțumită, le mulțumesc prietenilor mei, dar și fanilor că mi-au trimis multe mesaje. Știți ce e special aici? Locația și oamenii care au venit alături de mine”, a spus Bianca Drăgușanu pentru emisiunea lui Dan Capatos, conform

Bianca Drăgușanu a schimbat mai multe rochii la petrecerea de ziua ei. Toate ținutele au fost confecționate în atelierul ei de haine, prima rochie fiind una lungă, alb-negru, cu crăpătură adâncă pe picior.

A doua rochie purtată de Bianca Drăgușanu la petrecere a fost albă, de lungime medie și decoltată. A treia rochie a fost destul de spectaculoasă, cu un decupaj mare în zona bustului. Nici Gabi Bădălău, iubitul ei, nu s-a lăsat mai prejos, el a respectat dresscode-ul alb-negru, a îmbrăcat un costum negru, o cămașă neagră, și o cravată cu buline.

Pentru Bianca Drăgușanu el a avut și un mesaj: „La mulți ani, iubire!”, i-a transmis Gabi Bădălău, ieri seară, pe pagina sa de Instagram. De curând, s-a zvonit că acesta i-a și făcut cadou Biancăi Drăgușanu o mașină Bentley de peste de euro.


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Bianca Dragusanu (@biancadragusanu18)

 

În emisiunea de la Antena Stars, de ziua ei, ea a venit cu lămuriri privind darul de la Gabi Bădălău: „Este foarte important să vă spun că toate lucrurile pe care le am sunt cumpărate de mine pentru mine. Acum nu vorbim despre lucrurile materiale, vorbim despre dragoste. Dragoste poate să însemne orice, orice este făcut cu dragoste”.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191