Vedetă de pe Tik Tok, agresată în timp ce mergea prin mall. A refuzat să dea autografe și a fost lovită: ”Au început să mă împingă”

Vedetă de pe Tik Tok, agresată în timp ce mergea prin mall. A refuzat să dea autografe și a fost lovită: ”Au început să mă împingă”

O vedetă de la noi, virală pe Tik Tok, a ajuns să fie victima agresiunii chiar în timp ce se plimba prin mall. Ea a fost oprită de doi tineri care au încercat să facă o poză cu ea, însă pentru că a refuzat, aceștia s-au răzbunat. Prin ce momente de panică a fost nevoită să treacă.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Delia Rexha, căci despre ea vorbim, a trecut prin momente de panică în urmă cu două zile. După ce s-a întors în România, deoarece o perioadă a fost plecată în Olanda, ea a decis să meargă în mall, însă nu se aștepta să aibă astfel de probleme.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

În timp ce se relaxa prin centru comercial, doi tineri au arătat cu degetul spre ea și au întrebat-o dacă pot face o fotografie cu aceasta. Delia Rexha susține că i-a refuzat politicos deoarece avea ceva de rezolvat și se grăbea, însă imediat a început scandalul.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Vedeta de pe Tik Tok a fost agresată în timp ce se plimba prin mall de una singură

Pentru că nu a putut să se fotografieze cu ei, tinerii au început să o jignească, iar ulterior au așteptat-o la ieșirea din mall și au lovit-o. Vedeta de pe Tik Tok a încercat să afle cine sunt cei doi și a cerut să poată să primească imaginile de pe camerele de supraveghere, căci susține că nu i se pare normal să fie agresată în plină zi, doar pentru că a refuzat să facă poze cu fanii.

Delia Rexha, între România și Germania

De-a lungul timpului, numele Deliei Rexha a stat mult timp pe primele pagini ale tabloidelor, căci artista a fost implicată în mai multe scandaluri și situații complicate, însă de ceva vreme a decis că e timpul pentru o schimbare, așa că a hotărât să plece din România, cel puțin pentru o perioadă.

În afară de muzică, ea susține că e dansatoare într-un club din Germania, acolo unde cu banii câștigați reușește să-și rotunjească veniturile.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191