Lovitură pentru PNL şi la Şirna! Viceprimarul liberal Marian Diniță se alătură PSD, împreună cu mai mulți consilieri locali

Lovitură pentru PNL şi la Şirna! Viceprimarul liberal Marian Diniță se alătură PSD, împreună cu mai mulți consilieri locali

Viceprimarul comunei Șirna, Marian Diniță, pleacă din PNL, împreună cu un grup de consilieri locali, și se alătură echipei PSD Prahova!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

O nouă lovitură pentru liberalii prahoveni: Marian Diniță, viceprimarul comunei Șirna, a anunțat că va pleca din PNL, alături de un grup de consilieri locali, și se va alătura echipei PSD Prahova!

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Acesta va candida in tandem cu Daniel Chirita, acesta din urma fiind propunerea PSD pentru functia de primar al Comunei Şirna.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

De altfel, a fost săptămâna transferurilor din PNL către PSD, în județul Prahova, liberalii subțiindu-și substanțial rândurile! Iar exodul din PNL nu se oprește aici, pentru că urmează noi plecări!

Este o dovadă în plus că organizația prahoveană a Partidului Social Democrat își consolidează primul loc la alegerile locale din 9 iunie!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191