Cea mai mare pensie din România e de peste 19.000 de euro net. Cine o încasează

Cea mai mare pensie din România e de peste 19.000 de euro net. Cine o încasează

Cea mai mare pensie din România a depăşit valoarea brută de de lei lunar, odată cu majorarea din luna ianuarie. După impozitare, valoarea netă a pensiei trece de de euro lunar şi este încasată de un fost angajat din sistemul bancar. Aşadar, este o pensie obţinută strict pe bază de contributivitate, potrivit informaţiilor

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Pensia medie în luna februarie în România a fost de de lei (450 de euro), potrivit datelor furnizate de Casa Naţională de Pensii.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cea mai mare pensie din România se ridică la suma brută de de lei. Potrivit legii, se aplică un impozit de 10% pentru suma care depăşeşte de lei. Aşadar, în acest caz, se scad de lei, iar suma impozabilă este de de lei. Rezultă o pensie netă de de lei lunar. Aşadar, cea mai mare pensie din România atinge în acest moment valoarea de de euro pe lună. Potrivit informaţiilor , pensia aparţine unui fost bancher şi este obţinută strict pe bază de contributivitate.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

A doua pensie ca mărime din România se ridică la o valoare brută de de lei. După ce se scad cei de lei neimpozabili şi se aplică o taxare de 10%, rezultă o pensie netă de de lei, deci de euro.

A treia pensie ca valoare brută atinge de lei, deci de lei net. Aproximativ de euro net lunar.

În top 5 pensii din România se mai regăsesc sume brute de de lei şi lei, valoarea netă fiind: lei ( de euro) şi de lei ( de euro). Aşadar, primele cinci pensii ca valoare netă din România se situează, descrescător, între de euro şi de euro. Toate cinci sunt obţinute pe baza criteriul contributivităţ medie în luna februarie în România a fost de de lei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191