Primele imagini cu Radu Ayan, băiatul de doi ani din Botoșani dat dispărut, după ce a fost găsit. Se afla la trei kilometri distanță de locul de unde a plecat / FOTO

Primele imagini cu Radu Ayan, băiatul de doi ani din Botoșani dat dispărut, după ce a fost găsit. Se afla la trei kilometri distanță de locul de unde a plecat / FOTO

Băiatul de doi ani din Botoșani, dat dispărut în urmă cu o zi, a fost găsit. Rady Ayan se afla lângă o mănăstire, asta după ce a mers aproximativ trei kilometri de locul de unde plecase. Copilul a fost transportat la spital.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Familia lui Radu Ayan a revenit din străinătate pentru a-l căuta pe copil. Ieri, în jurul orei , a plecat de acasă, unde era în grija bunicii lui. Abia după aproximativ 24 de ore, a fost găsit teafăr, lângă o mănăstire.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Radu Ayan a fost găsit teafăr, la aproximativ trei kilometri de locul de unde a plecat

Băiatul de doi ani, dispărut ieri în Botoșani, a fost găsit teafăr. Autoritățile au luat și imaginile de pe camerele de supraveghere, asta după ce au surprins momentul în care băiatul intră în pădure. A fost căutat de 200 de persoane, ca într-un final să fie identificat lângă o mănăstire, la o distanță de aproximativ trei kilometri de unde a plecat. Cei care l-au găsit spun că băiatul este într-o stare bună și urmează să fie transportat la spital.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Tatăl copilului s-a întors din străinătate să își caute băiatul

Ieri, mama lui Radu Ayan făcea un apel disperat la cei care l-au văzut și au informații despre copilul ei. Femeia a tot sperat într-o minune, iar tatăl lui, care locuiește în Anglia, a revenit de urgență în țară. Doar gândul că băiatul lui a pățit ceva îi dădea fiori.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191