Acces Direct. Adrian Cuculis va deveni tată pentru a treia oară! Mirela Vaida și-a dat seama din urmă cu două luni că soția avocatului este însărcinată / VIDEO

Acces Direct. Adrian Cuculis va deveni tată pentru a treia oară! Mirela Vaida și-a dat seama din urmă cu două luni că soția avocatului este însărcinată / VIDEO

Este vestea momentului în showbiz-ul românesc! Adrian Cuculis va deveni tată pentru a treia oară! Soția lui, Ramona Păuleanu, este însărcinată în trei luni. Mirela Vaida și-a dat seama din urmă cu două luni că partenera de viață a avocatului este gravidă. Iată ce declarații au făcut ei la Acces Direct!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Adrian Cuculis, unul dintre cei mai buni avocați din România, radiază de fericire în aceste momente și asta pentru că partenera lui de viață este însărcinată pentru a treia oară. Avocatul va deveni, din nou, tată! Mirela Vaida și-a dat seama de mult de sarcina Ramonei Păuleanu.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Adrian Cuculis va deveni tată pentru a treia oară. Soția lui este însărcinată

Mirela Vaida a început ediția de astăzi de la Acces Direct c o veste frumoasă, aceea că Adrian Cuculis va deveni tată pentru a treia oară. Vedeta a aflat din presă, însă ea și-a dat seama în urmă cu două luni.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Prezentatoarea TV l-a felicitat pe avocat în direct și i-a făcut câteva urări de bine atât lui, cât și partenerei lui de viață.

Adrian Cuculis a ținut să precizeze faptul că Mirela Vaida are un nas foarte fin, căci ea și-a dat seama că soția lui este gravidă din urmă cu două luni, adică în momentul în care ea avea o lună de sarcină.

Mirela Vaida l-a întrebat pe avocat ce sex are copilul

Mirela Vaida l-a întrebat pe Adrian Cuculis ce sex are copilul, însă acesta nu a vrut să spună. Mai mult decât atât, avocatul a declarat că vestea că soția lui e gravidă a fost dată printr-o greșeală.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191