Magnolia. Legendele și simbolurile acestei rafinate flori

Magnolia. Legendele și simbolurile acestei rafinate flori

Magnolia, cu frumusețea sa rafinată și gingașă, a fost întotdeauna asociată cu nobilimea și eleganța. Florile sale mari și parfumul lor îmbietor au inspirat numeroase legende și povești romantice de-a lungul secolelor. Se spune că magnoliile sunt printre cele mai vechi plante de pe pământ, supraviețuind chiar și erei dinozaurilor. Fosile ale acestor flori au fost descoperite în roci vechi de peste 100 de milioane de ani, atestând prezența lor în America de Nord, Europa și Asia.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Magnolia este adesea considerată un simbol al feminității și delicateții. În multe culturi, această floare minunată este asociată cu dragostea și gingășia, inspirând poeți, pictori și iubitori ai naturii deopotrivă.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

În mitologia chineză, magnolia este adesea asociată cu Yin, principiul feminin al universului, simbolizând grația și rafinamentul. De asemenea, în Japonia, magnolia este privită ca un simbol al feminității și al frumuseții efemere.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Citește mai multe pe canal33.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191