Perchezitii DIICOT/ Cămătari din Ploieşti, arestaţi preventiv

Perchezitii DIICOT/ Cămătari din Ploieşti, arestaţi preventiv

Cinci persoane au fost reținute, iar pentru trei dintre ele procurorii au cerut arestarea preventivă, în urma perchezițiilor organizate miercuri, de DIICOT, în Capitală și în județele Prahova și Ilfov. În timpul descinderilor, anchetatorii au găsit bani, cartușe și o armă, precum și documente care ar constitui dovezi împotriva suspecților din dosarul de cămătărie și șantaj.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În ziua perchezițiilor, cinci persoane au fost reținute, iar o a șasea a fost plasată sub control judiciar, alte măsuri ăreventive fiind dispuse ulterior, în funcție de probele strânse de anchetatori.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

 

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

„În urma perchezițiilor domiciliare efectuate au fost identificate și ridicate sumele de 10.210 lei și 900 euro, o armă neletală cu 24 cartușe cu proiectil din cauciuc, 10 cartușe calibru 12 pentru armă de vânătoare, înscrisuri cu valoarea probatorie, precum și alte mijloace de probă.

 

A fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București cu propunerea de arestare preventivă a trei dintre inculpații reținuți, față de alți doi procurorii DIICOT – Structura Centrală luând măsura controlului judiciar”, au precizat procurorii.

Măsurile au fost luate în urma a 19 percheziții care au avut loc miercuri dimineață, în București, Prahova și Ilfov, în legătură cu constituirea unui grup infracțional organizat, camătă, șantaj și complicitate la șantaj.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191