Succese pentru un moral ,,de Euro”!

Succese pentru un moral ,,de Euro”!

Căpitanul naţionalei României, Nicolae Stanciu, a afirmat, cu ocazia unei conferinţe de presă, că îşi doreşte victoria în meciurile de pregătire pentru EURO 2024, cu Irlanda de Nord şi Columbia, pentru ca încrederea grupului să crească înaintea turneului final din Germania.

Nicolae Stanciu:,,Trebuie să profităm la maximum de timpul petrecut împreună, de antrenamente şi de meciurile pe care le avem. Trebuie să ne ridicăm nivelul, pentru că ştim ce ne va aştepta la vară. Noi ne dorim să câştigăm fiecare meci, asta este mentalitatea grupului. Sunt multe lucruri pe care le lucrăm la antrenamente, sperăm să respectăm cât mai mult cerinţele antrenorului şi să câştigăm meciurile, pentru că rezultatele pozitive ne dau o încredere incredibilă”.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Selecţionerul României, Edward Iordănescu, a declarat cu aceași ocazie că încearcă să privească meciurile amicale cu Irlanda de Nord şi Columbia ca şi examene pentru EURO 2024, dar a precizat că deciziile finale în privința lotului nu le va lua acum:,, Dacă vrem să fim competitivi la EURO e nevoie de mult mai mult decât am făcut până în acest moment. Însă în acelaşi timp e foarte important să ţinem de lucrurile bune, am construit o fundaţie, au fost anumite lucruri care ne-au ajutat să ne calificăm”.

Iordănescu jr. a mai declarat că nu i-a fost greu să facă selecția:,,Fiecare are dreptul la opinie, însă de fiecare dată deciziile au fost ale mele pentru că responsabilitatea totală a fost a mea. Acum, cu această calificare, cred că s-a dublat şi numărul de selecţioneri, fiecare are variantele lui de lot, primul ‘unsprezece’. Avem probleme, da, suntem conştienţi de ele. Multe le pot influenţa, foarte multe, nu, pentru că ce se întâmplă la cluburi ţine foarte mult de jucători. Şi eu trăiesc cu sufletul la gură fiecare weekend, ca ei să joace, să aibă minute cât mai multe”, a precizat selecționerul.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Naționala României va întâlni Irlanda de Nord, vineri, de la ora 21:45, pe Arena Naţională din Capitală, şi Columbia, la 26 martie, de la ora 21:30, pe Civitas Metropolitano din Madrid, în două partide amicale înaintea participării la EURO 2024.Sursa foto:frf.ro

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191