Putin acuză Ucraina în prima reacție după atacul terorist de la Moscova: Îi vom găsi și pedepsi pe toți cei implicați

Putin acuză Ucraina în prima reacție după atacul terorist de la Moscova: Îi vom găsi și pedepsi pe toți cei implicați

Președintele rus Vladimir Putin a făcut primele declarații, sâmbătă, după masacrul de vineri seară de la Moscova, în care au murit cel puțin 143 de oameni. El acuză Ucraina că ar fi încercat să-i ajute pe teroriști să treacă granița. „Cei patru atacatori de la Crocus au fost reținuți. Aceștia au încercat să fugă spre Ucraina, unde a fost pregătită o „fereastră” pentru trecerea frontierei”, a spus Putin, precizând că „toți cei implicați în atac vor fi pedepsiți”, relatează

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Numărul victimelor în urma atacului de vineri seară de la periferia Moscovei a crescut la 143 morţi și alți 88 au fost răniți, mulți dintre ei fiind acum în stare gravă.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Autorităţile au făcut apel la populaţie să doneze sânge şi au deschis în acest sens mai multe centre de colectare.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Kremlinul a anunţat că Rusia a reţinut 11 persoane, inclusiv pe cei patru presupuşi atacatori înarmaţi, în legătură cu asaltul de la sala de concerte Crocus City Hall.

FSB a afirmat că suspecţii aveau „contacte corespunzătoare de partea ucraineană” şi intenţionau să fugă în Ucraina. Autorităţile ruse nu au oferit nicio dovadă a acestor presupuse legături, a căror natură nu a fost specificată.

Ucraina neagă

Kievul a negat din nou sâmbătă orice legătură cu atacul mortal de vineri din apropiere de Moscova. „Ne-am aşteptat ca versiunea oficialilor ruşi să fie pista ucraineană”, a scris consilierul prezidenţial ucrainean Mihailo Podoliak pe reţeaua de socializare X.

„Declaraţiile serviciilor speciale ruse cu privire la Ucraina sunt absolut de neconceput şi absurde. Ucraina nu are nicio legătură cu incidentul”, a mai spus el.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191