Adi Rus, soțul Vlăduței Lupău, mesaj emoționant, după ce au anunțat că vor fi părinți pentru a doua oară: „Cele mai mari binecuvântări”

Adi Rus, soțul Vlăduței Lupău, mesaj emoționant, după ce au anunțat că vor fi părinți pentru a doua oară: „Cele mai mari binecuvântări”

Vlăduța Lupău și Adi Rus trăiesc momente unice de când au aflat că familia lor se va mări. Cei doi urmează să devină părinți pentru a doua oară, fiind una dintre marile lor dorințe care este pe cale să li se îndeplinească.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Vlăduța Lupău și Adi Rus se pregătesc pentru un nou capitol în viața lor. Artista este însărcinată pentru a doua oară și a dat vestea cea mare în această seară, la spectacolul de la Sala Palatului, atunci când a organizat un moment special.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Adi Rus, mesaj emoționant după ce Vlăduța Lupău a anunțat că vor deveni părinți a doua oară

După momentul emoționant din cadrul concertului, atunci când s-a afișat cu burtica de gravidă, Adi Rus a postat o imagine alături de Vlăduța Lupău și fiul lor, Iair. Soțul artistei este mai fericit ca niciodată de când a aflat că va apărea și a doua minune în viața lor și tot atunci i-a declarat, din nou, public iubirea cântăreței.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Artista, nerăbădptoare să își cunoască cel de-al doilea copil

După ce a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară, Vlăduța Lupău a scris un mesaj emoționant pe Instagram, atunci când spune că și-a dorit să devină mamă pentru a doua oară, fiind una dintre marile dorințe și ale soțului ei, Adi Rus, care abia așteaptă să își cunoască copilul. Cei doi nu au dezvăluit încă sexul bebelușului.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191