Un spectator l-a neutralizat pe unul dintre atacatorii din Moscova, ca să-și salveze soția: „A dat dovadă de un curaj de neegalat”

Un spectator l-a neutralizat pe unul dintre atacatorii din Moscova, ca să-și salveze soția: „A dat dovadă de un curaj de neegalat”

Un spectator care urma să asiste la concertul din Crocus City Hall din Moscova a „neutralizat unul dintre terorişti”, potrivit Comitetului de Investigaţii al Rusiei, o autoritate federală de anchetă, informează

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Bărbatul i-a ajutat pe mulți să scape din infern. A sărit pe unul dintre teroriști, i-a luat mitraliera și l-a pus la pământ, lovindu-l cu propria armă.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

„Acel tânăr ne-a dat ocazia să trecem cu toții de scenă, spre ieșirea de urgență, pe unde am fugit cu toții în stradă. El a salvat o mulțime de oameni”, a declarat o femeie scăpată din măcel.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Şeful comitetului a declarat că intenţionează să îi acorde un premiu departamental spectatorului respectiv, al cărui nume nu a fost menţionat, precizează , citată de

Comitetul precizează că bărbatul „a dat dovadă de un curaj de neegalat” în timp ce încerca să-şi protejeze soţia când atacatorii au luat cu asalt complexul.

„Prin acţiunile sale ferme şi decisive, a salvat vieţile oamenilor din jurul său în acel moment”, este mesajul postat pe Telegram de comitet.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191