Școlile trebuie să anunțe, astăzi, circumscripțiile și câte locuri au la clasa pregătitoare, în anul școlar 2024 – 2025

Școlile trebuie să anunțe, astăzi, circumscripțiile și câte locuri au la clasa pregătitoare, în anul școlar 2024 – 2025

Data de 25 martie este termenul la care unitățile de învățământ care vor forma clase pregătitoare în anul școlar 2024 – 2025 trebuie să anunțe care este circumscripția și câte locuri vor fi disponibile la clasa 0. Cererile de înscriere vor putea fi completate de părinți începând cu 11 aprilie.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Calendarul înscrierilor în învățământul primar este în vigoare, el fiind publicat vineri în Monitorul Oficial. Acesta prevede că, astăzi, școlile trebuie să anunțe câte locuri vor avea la clasa pregătitoare, iar în cursul acestei săptămâni trebuie publicate criteriile specifice de departajare, ce vor fi aplicate pentru ocuparea eventualelor locuri rămase libere după aprobarea cererilor venite din circumscripție.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

 

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

În învățământul primar trebuie înscriși elevii care împlinesc 6 ani până pe 31 august, inclusiv. Pot merge la școală, din toamnă, și cei care împlinesc 6 ani după această dată, cel târziu până la 31 decembrie inclusiv, dacă primesc recomandarea în acest sens din partea grădiniței.

Copiii care nu au mers la grădiniță pot fi însriși la școală în urma unei evaluări psihosomatice. Aceasta va putea fi făcută în perioada 28 martie – 10 aprilie.

Cererile de înscriere vor putea fi depuse în perioada 11 aprilie – 14 mai.

Calendarul înscririlor la clasa pregătitoare

Sursa: telegrama.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191