Moment istoric. Arabia Saudită, prima participare la Miss World. Mihaela Rădulescu a avut un mesaj important de transmis

Moment istoric. Arabia Saudită, prima participare la Miss World. Mihaela Rădulescu a avut un mesaj important de transmis

Arabia Saudită a intrat în istorie după decizia luată în 2024 privind participarea la Miss Univers. În acest an, Rumy Alqahtani va reprezenta statul. Tânăra în vârstă de 27 de ani are o carieră impresionantă în modeling și nu numai.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Miss World este un concurs internațional de frumusețe în care femeile din diferite țări concurează pentru titlul de Miss World. Competiția a fost fondată în 1951 de către Eric Morley în Regatul Unit și este considerată unul dintre cele mai prestigioase concursuri de frumusețe din lume. În 2024, Arabia audită a decis să facă o schimbare și să aibă o reprezentantă de top.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Rumy Alqahtani, prima participantă de la Miss Univers din Arabia Saudită

Miss World ese o competiției internațional, unde cele mai frumoase femei din lume se duealează pentru primul loc, recunoașterea și marele trofeu. Cu toate că Arabia Saudită nu și-a trimis nicio concurentă în trecut, se pare că în 2024, a decis cu totul altceva.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Rumy Alqahtani a fost cea care a reprezentat Arabia Saudită la concursul internațional Tânăra are 27 de ani și o carieră impresionantă în ă, statul nu i-a impus să poarte hijab, fiind un adevărat motiv de bucurie pentru ea. Cunoaște trei limbi străine, araba, engleza și fraceză.

Ce mesaj a transmis Mihaela Rădulescu despre concurenta de la Miss World

Mihaela Rădulescu apreciază Arabia Saudită și consideră că prin acest gest făcut, statul se va alinia cu noile tendințe ale lumii. Totodată, faptul că nu poartă hijab a lăsat frumusețea modelului internațional să fie admirată de toată lumea, fără să se mai ascundă.

CITEȘTE ȘI: Imagine rară cu Mihaela Rădulescu și soțul ei, Felix Baumgartner. Postarea cu care vedeta și-a emoționat fanii chiar în prima zi a Noului An: „Alegeți întotdeauna dragostea” / FOTO

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191