Verișoara Andreei Morega, tânăra ucisă de Mirel Dragomir, mesaj sfâșietor după moartea fratelui ei. Eduard avea doar 15 ani: ”Vei rămâne…”

Verișoara Andreei Morega, tânăra ucisă de Mirel Dragomir, mesaj sfâșietor după moartea fratelui ei. Eduard avea doar 15 ani: ”Vei rămâne…”

Familia Andreei Morega trece prin cea mai grea încercare a vieții. La o zi după ce studenta de 21 de ani a fost condusă pe ultimul drum, verișorul ei, Eduard, s-a stins din viață pe patul de spital. Sora lui este devastată de durere și a transmis un mesaj sfâșietor.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

La o zi după înmormântarea Andreei Morega, tânăra înjunghiată de 60 de ori de Mirel Dragomir, familia ei nu a apucat să își revină din suferință, căci a primit încă o lovitură dură.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Eduard, verișorul ei, a murit pe patul de spital, la trei săptămâni de când a fost implicat într-un accident rutier. Adolescentul avea doar 17 ani.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Verișoara Andreei Morega este distrusă de durere, după ce fratele ei a murit

Întreaga familie se pregătește acum de o nouă înmormântare. Eduard s-a stins din viață în urmă cu o zi, după ce a luptat pentru a supraviețui timp de trei săptămâni. Adolescentul a suferit leziuni foarte grave, după ce a fost lovit de o șoferiță, în timp ce traversa strada neregulamentar.

Tot ce i-a mai rămas familie sale de făcut este să își amintească cu nostalgie de el, căci Eduard nu a mai avut nicio șansă să își revină. Sora lui, Nicoleta, este sfâșiată de durere și nu își mai găsește liniștea.

Tânăra a mărturisit, printr-un mesaj dureros, că nu se aștepta să se despartă de fratele ei atât de repede și într-un mod atât de dureros. Eduard a fost un adolescent foarte iubit și apreciat de multă lume, iar moartea lui este un șoc pentru toată lumea.

Trupul lui Eduard a fost preluat de la spital

Nicoleta a mărturisit că trupul lui Eduard urmează să fie preluat de la spital și dus acasă. Apropiații sunt așteptați să își ia rămas bun de la el, iar mai apoi să îl conducă pe ultimul drum. În familia lui a rămas doar durere și suferință, iar cei dragi se pregătesc pentru cele mai cumplite momente.

Citește: Mirel, criminalul care a ucis-o pe Andreea în Timișoara, ar fi fost agresiv și cu fosta lui iubită. Apropiații lui, dezvăluiri terifiante: ”Era proprietatea lui”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191