Vești bune pentru românii care stau la curte. Pot primi vouchere în valoare de 1900 de euro. Care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinească

Vești bune pentru românii care stau la curte. Pot primi vouchere în valoare de 1900 de euro. Care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinească

Vești bune pentru românii care stau la curte! Potrivit anunțului făcut de președintele Administrației Fondului pentru Mediu (AFM), persoanele care locuiesc la curte vor putea intra în posesia unor vouchere în valoare de 1900 de euro, însă trebuie să îndeplinească anumite condiţii.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În total, fondurile totale ale noului program care prevede acordarea de vouchere pentru români se ridică la 850 de milioane de lei. Acești bani provin din fonduri europene PNRR, scrie

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Românii care stau la curte pot primi vouchere în valoare de 1900 de euro

Laurențiu Neculaescu, președintele Administrației Fondului pentru Mediu (AFM), a declarat că în acest program sunt deja implicate peste de gospodării din România.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

De asemenea, președintele Administrației Fondului pentru Mediu (AFM) a mai declarat și că recent au fost aprobate noi contracte în valoare de 48 de milioane de lei.

Ce condiții trebuie să îndeplinească românii pentru a primi acești bani

Laurențiu Neculaescu a explicat că pentru acest program pot aplica și sunt eligibile persoanele care au venituri reduse. Mai exact, cei vizați trebuie să aibă sub 1700 de lei net/membru de familie pentru a primi aceste vouchere.

De asemenea, este important de știut că banii nu pot fi ceruți direct de persoanele interesate. Cei care vor să beneficieze de acest ajutor trebuie să se adreseze operatorului de servicii de utilități publice din localitatea de domiciliu sau, după caz, operatorului regional de servicii de utilități publice, mai scrie sursa anterior menționată.

Așadar, persoanele interesate să se racordeze la apă și canalizare beneficiind de banii de la stat trebuie să se adreseze companiei care furnizează astfel de servicii în localitatea lor.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191