Te cunosc de undeva, 30 martie 2024. Cine a câștigat cea de-a șaptea ediție. Ozana Barabancea a oferit bonusul de 100 de puncte: ”Mi-a plăcut foarte mult” / VIDEO

Te cunosc de undeva, 30 martie 2024. Cine a câștigat cea de-a șaptea ediție. Ozana Barabancea a oferit bonusul de 100 de puncte: ”Mi-a plăcut foarte mult” / VIDEO

Ediția cu numărul șapte la show-ului Te cunosc de undeva a luat sfârșit! După multe momente spectaculoase și emoții mari, o echipă a fost desemnată câștigătoare! Ozana Barabancea a oferit bonusul de 100 de puncte! Iată cine a câștigat ediția a șaptea!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

A fost o ediție plină cu emoții, momente spectaculoase și concurenți talentați, care au făcut show pe scenă.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Așa cum se întâmplă la sfârșitul fiecărei ediții, doar una dintre echipe a fost desemnată câștigătoare. Juriul a decis cine merită să ocupe locul 1 în clasament, de această fată.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Cine a câștigat ediția a șaptea la Te cunosc de undeva

Jurații au fost foarte încântați de tot ceea ce au văzut pe scenă, în această seară, la Te cumosc de undeva.

A fost o seară plină cu momente spectaculoase, astfel că alegerea celei câștigătoare a fost foarte grea. Iată că cei care au ocupat locul 1 în clasamentul din această seară au fost Emi și Cuza de ls Noaptea Târziu.

Verdictul a fost dat de Ozana Barabancea, care le-a oferit ceor doi bonusul de 100 de puncte. Artista a fost convinsă de naturalețea cu care cei doi s-au prezentat pe scenă și de modul în care au cântat melodia ”We Both Reached for the Gun”.

Ce a spus jurata despre momentul lor

Ozana Barabancea a fost impresionată de prestația celor doi, pe scena Te cunosc de undeva. Jurata a avut doar cuvinte de laudă și nu a avut nimic de reproșat despre modul în care au cântat. Atât dansul, cât și talentul muzical i-a adus în fruntea clasamentului din această seară.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191