Declarațiile dureroase ale apropiaților celor trei tineri morți în accidentul din Neamț. Familia este devastată: ”Foarte multă durere”

Declarațiile dureroase ale apropiaților celor trei tineri morți în accidentul din Neamț. Familia este devastată: ”Foarte multă durere”

O tragedie de proporții s-a produs, duminică, în Neamț. Trei tineri au murit în urma unui accident rutier foarte grav. Familiile lor sunt devastate, iar apropiații au făcut declarații dureroase. Cei trei tineri erau foarte apreciați de cei din jurul lor.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Trei băieți au avut parte de un sfârșit cumplit, în urmă cu câteva ore. Familiile lor sunt împietrite de durere, după ce au aflat că aceștia au murit.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Totul s-a întâmplat după ce două mașini au ieșit de pe partea carosabilă și au ajuns în curțile oamenilor. Trei băieți au fost răniți grav, iar alți trei tineri au murit pe loc.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ce spun apropiații despre cei trei tineri morți în accidentul din Neamț

Raul, Alex și Cristian sunt tinerii care s-au stins din viață în accidentul din Neamț. Prietenii și familiile lor au primit, astăzi, cea mai tragică veste a vieții lor. Cei trei tineri aveau o reputație foarte bună și erau foarte apreciați de cei din jurul lor.

Din acest motiv, pierderea lor a fost o veste dureroasă pentru toți cei care i-au cunoscut. Tragedia a șocat toți locuitorii din Neamț, după ce au aflat ce s-a întâmplat. Modul în care au murit cei trei băieți a fost cumplit, mașina în care se aflau s-a rostologit și a ajuns într-o curte.

După tragedie, mai multe persoane au ajunsl afața locului și au aprins lumânări și candele în memoria lor.

Poliția face cercetări

La locul accidentului au ajuns mai multe echipaje de poliție și de medici. Tinerii răniți au fost transportați de urgență la spital, starea lor fiind gravă. De asemenea, ceilalți trei tineri implicați în accident au fost declarați decedați.

Oamenii legii fac cercetări la fața locului, pentru a afla cum s-a produs tragedia.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191