Seto:,,Obiectivul este să câștigăm play-out-ul”!

Seto:,,Obiectivul este să câștigăm play-out-ul”!

Unul dintre veteranii Superliga, Takayuki Seto, a dezvăluit înaintea meciului cu Dinamo că obiectivul Petrolului este să câștige play-out-ul:,, Presiunea este și mai mare când joci ultimul meci al etapei, dar important este ca noi să câștigăm. Obiectivul este să terminăm pe primul loc în play-out și atunci vrem să câștigăm fiecare meci. Chiar dacă avem acest obiectiv totuși mai sunt emoții cu retrogradarea pentru că mai avem opt partide și se poate întâmpla orice”, a declarat Seto la conferința de presă.

Japonezul tocmai și-a prelungit cu încă un an înțelegerea cu Petrolul Ploiești, astfel încât noul angajament va expira în vara lui 2025. „Sunt fericit la Ploiești, sunt sănătos, încă pot să joc, acestea au fost motivele care m-au determinat să prelungesc contractul. Cât despre meciul cu Dinamo, va fi unul dificil, pentru că întâlnim o echipă care joacă bine acasă, dar suntem pregătiți să câștigăm toate cele trei puncte”, a mai declarat Seto.

Dacă “Taka” are statut de veteran în schimb, Florin Stîngă este cel mai tânăr antrenor din Superliga. Brașoveanul a declarat că un succes la Dinamo este foarte important pentru echipă și i-ar mări șansele de a rămâne în continuare la Ploiesti. Chiar dacă meciul se va ține fără spectatori, Stîngă susține că jucătorii săi nu vor fi avantajați, din contră:,,Faptul că vor juca fără fani în tribune, îi va mobiliza suplimentar pe dinamoviști care au și o situație foarte grea în clasament, așa că trebuie să facem un meci perfect din toate punctele de vedere ca să ne întoarcem acasă cu un rezultat pozitiv. Vreau ca băieții să arate pe teren dorința și determinarea care ne-au ajutat să câștigăm în fața Craiovei. Am încredere că vom face un joc bun și vom da totul pentru victorie”, a declarat interimarul „galben-albaștrilor”.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Partida de pe „Arcul de Triumf” va începe la ora 20.30 și va fi condusă de către o brigadă formată din Horațiu Mircea Feșnic (Cluj Napoca) – Valentin Avram (București) și Alexandru Cerei (Cluj Napoca). Arbitru de rezervă: Claudiu Marcu (Constanța). Arbitru VAR: Radu Petrescu (București). Arbitru AVAR: Radu Adrian Ghinguleac (București). Observatori: Nicolae Marodin (București) și Mircea Călin (București).

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191