Premiul cursei-vedetă a mers la Indigo

Premiul cursei-vedetă a mers la Indigo

Cursa-vedetă a celei de-a doua reuniuni hipice de pe Hipodromul Ploiești, dotată cu Premiul „Capitala Tineretului 2024”, a fost câștigată de armăsarul Indigo, cu Cristian Slate, urmat de Kiss Me D’Avril şi Eros C. Festivitatea de premiere a fost oficiată de Radu Simionescu – manager al programului „Ploieşti Capitala Tineretului din România 2024” şi Ionuţ Stanimir – membru al guvernanţei programului Capitala Tineretului din România. A fost o reuniune cu şase curse în program, cinci de trap şi una de galop, sub privirile a sute de oameni, mari și mici, care au venit la Complex Hipodrom fiind pasionați de turf, dar și datorită vremii superbe de afară.

De apreciat şi cursa de galop a zilei, „Cupa Guillaume Fillet”, pe care Federaţia Hipică Română a organizat-o şi în acest an în memoria lui Guillaume Fillet, mare iubitor al galopului şi întemeietor al Asociaţiei Române a Calului Arab de Curse, din România. S-a impus armăsarul Hermes D’Etiolles, condus de Arif Marinov. Festivitatea de premiere a fost oficiată de membri ai familiei şi apropiaţi ai celui care a fost Guillaume Fillet: Stamita Andrei, respectiv Vaso şi Alin Creangă.

În celelalte curse, câştigătorii au fost: Nelma (proprietar Animals Farm Prod SRL, driver Cristian Slate) – în Premiul „Casa Stimatu”, Zircon (proprietar şi driver Viorel Gheorghe) – în Premiul „Retro Cars România”, New Jersey (proprietar Manox Therm, driver Răsvan Auraş Ştefan) – în Premiul „Feruccio Tower” şi Krack Du Clocher (proprietar Ionuţ Velicu, driver Vasile Gheorghe) – în Premiul „De la cal, la cai putere”.

Festivitatea de premiere a curselor dotate cu Premiul „Retro Cars România” şi „De la cal, la cai putere” a fost oficiată de Cristina Stoica, reprezentanta Retro Cars România şi organizator al evenimentului „De la cal la cai putere”, a cărui a doua ediţie se va desfăşura anul acesta în perioada 21-23 iunie, în incinta Complexului Hipodrom. Următoarea reuniune hipică este programată duminică, 14 aprilie, atunci când se va ţine Premiul „Take Ionescu”.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191