Intră cu dezavantaj în play-out

Intră cu dezavantaj în play-out

Baschetbaliștii Petrolului intră cu dezavantaj în play-out-ul Ligii Naționale. Cu bilanţ 8-6, ei au încheiat Faza a II-a a campionatului pe locul 5, Grupa 11-18, la egalitate de puncte cu SCM Timişoara dar dezavantajați de rezultatele directe. Din această cauză, Brkic și colegii săi vor întâlni gruparea bănăţeană după sistemul „cel mai bun din 5 meciuri”, conform următorului program: meciurile 1 şi 2 la Timişoara, pe 10 şi 12 aprilie, meciurile 3 şi 4 la Ploieşti, pe 16 şi 18 aprilie (al doilea dacă va fi necesar) şi meciul 5 la Timişoara, pe 21 aprilie (dacă va fi necesar).

Nu a fost necesar doar ca petroliștii de sub panou să se impună la Galați ca să aibă un meci în plus pe teren propriu și să întâlnească CS Vâlcea. Ei au depins și de timișoreni iar aceștia au pierdut incredibil, pe teren propriu, în fața unor baschetbaliști vâlceni care au reușit coșul victoriei în ultima secundă de joc, scor final 92-94!! Întorcându-ne la Galaţi, baschetbaliștii Petrolului au reuşit să obţină cea de-a 5-a victorie consecutivă datorită unei evoluții precise.

Funderburk Jr. a fost în zi excelentă, sub cele două panouri Brkic şi Lufile (la cel mai bun joc de la sosirea la Ploieşti) au dominat, adunând 44 de puncte, Reggie Johnson Jr. bun, iar Codruţ Dinu a venit cu două „triple” la momentul potrivit, astfel că CSM Petrolul s-a impus meritat la Galați. Lotul pe care Ionuţ Ivan, Nemanja Tomic şi Robert Munteanu au mizat în acest joc a fost următorul: Funderburk Jr. (29 puncte, 2×3), Brkic (25, 1×3), Lufile (19), R. Johnson Jr. (13, 2×3), V. Corpodean (7, 1×3), C. Dinu (6, 2×3), B. Popa (2), L. Diaconescu (2), G. Angelian şi V. Negoiţescu.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191