Şocant! O educatoare din Ploieşti traumatizează copiii cu urlete, lovituri şi amenințări

Şocant! O educatoare din Ploieşti traumatizează copiii cu urlete, lovituri şi amenințări

Caz revoltător la gradinita nr. 47 din Ploiești, unde părinții au descoperit că cei mici erau terorizați de educatoarea lor.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Femeia îi jignea, urla la ei și le spunea că pune colegii să îi bată dacă nu sunt cuminți. Atitudinea total nepotrivită a educatoarei a fost surprinsă într-o serie de înregistrări. Polițiștii s-au sesizat din oficiu în acest caz.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Totul a început din momentul în care mai mulți părinți au observat ca cei mici vin acasă abătuți după programul de grădiniță.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

În plus unul dintre ei a incercat sa le spuna parintilor despre modul in care se comporta educatoarea, însă mai apoi de teamă să nu fie din nou certat de către dascăli a evitat sa dea mai multe detalii.

Politia a demarat o ancheta, anuntul fiind facut astazi, de IJP Prahova:

” În urma apariției în spațiul public a unei înregistrări din care reiese că un cadru didactic ar agresa verbal un preșcolar în cadrul unei grădinițe din municipiul Ploiești, polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară s-au sesizat din oficiu, efectuând cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale în consecință.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă.”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191