Claudiu Tudor:,,Nu m-am uitat la penalti!”

Claudiu Tudor:,,Nu m-am uitat la penalti!”

Frică și emoție! Asta a simțit conducerea Petrolului la disputa cu Dinamo, de pe ,,Arcul de Triumf”. Oficialii petroliști au avut lojă spre poarta deasupra căreia se afla mini-galeria petrolistă. Ei au trăit la maxim înfruntarea, mai ales repriza a doua, cea în care s-au ratat cele mai multe ocazii plus așteptarea parcă nesfârșită până când centralul Feșnic s-a uitat și a indicat punctul cu var. După meci, parcă alb ca varul din cauza emoțiilor, președintele Tudor a spus că nu a avut puterea să se uite la execuția lui Gicu.

Claudiu Tudor:,,Nu m-am uitat la penalti! Vă spun sincer că nu m-am uitat pentru că mi-a fost frică, am avut emoții mari mai ales ca a durat atâta analiza acelei faze și ne era teamă că se caută ceva anume ca să nu se dea. Este un punct meritat având în vedere câte ocazii am avut, Jair, Gicu, Huja, Hanca, Diomande plus că, în opinia mea, am mai avut un penalti la Grozav. Este un punct echitabil care ne ajută să ne menținem în obiectiv, locurile 7-8, iar băieții chiar au primă de obiectiv, 2000 de euro pentru fiecare jucător, indiferent dacă joacă sau nu”.

Punctul obținut de Petrolul a venit din gheata lui Gicu Grozav care, în acest joc, a fost demon și înger! Mai întâi, a ratat incredibil după o pasă ideală a lui Jair, iar în prelungiri a avuit tăria să transforme penalti-ul obținut de Musi. După meci, Grozav a declarat că a avut emoții la 11 metri la fel ca toți ploieștenii:,,Este important ca am revenit, am luptat pana la final si am reusit sa luam un punct meritat. Am ratat o sansa mare, am fost sigur ca inscris, dar asa este in fotbal, poti rata atunci cand esti sigur ca marchezi. Am revenit pana la urma, ma bucur de rezultat si trebuie sa ne concentram pe urmatorul joc. Este o luptă crâncenă pentru că toate echipele speră la salvare. Sunt convins că fiecare meci va fi foarte dur cum a fost acesta cu Dinamo”, a declarat fotbalistul de 33 de ani.

După gol, veteranul Petrolului s-a dus la micii fani petroliști făcându-le semn că acest gol este pentru ei. Pentru Petrolul acest 1-1 cu Dinamo înseamnă 22 de puncte în clasament, locul 5 și cinci lungimi distanță de zona periculoasă a play-out-ului. Sâmbătă, de la ora 17.30, pe „Ilie Oană”, Petrolul înfruntă FC Voluntari într-o nouă înfruntare dură, așa cum a declarat “demonul și îngerul” Gicu! Sursa foto:fcpetrolul.ro/razvan pasarica

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191