Lukașenko a mers la granița vestică a Belarusului să anunțe că se „pregătește de război”: „Sincer, facem pregătirile necesare”

Lukașenko a mers la granița vestică a Belarusului să anunțe că se „pregătește de război”: „Sincer, facem pregătirile necesare”

Dictatorul bielorus, Aleksandr Lukașenko, a anunțat că se pregătește de război, deși „nu și-l dorește”. Aliatul lui Putin a vizitat orașul de graniță Grodno, aproape de frontierele Belarusului cu Polonia și Lituania, relatează Ukrainska Pravda.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

„Nu credeți pe nimeni care vă spune că noi vrem război. Ne pregătim de război, dacă e să vorbesc sincer despre asta. «Dacă vrei pace, pregătește-te de război», nu sunt vorbele mele, dar sunt foarte bine spuse”, a spus dictatorul, referindu-se la un citat din scriitorul roman Vegetius.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Lukașenko a mai spus că Belarusul face „pregătirile necesare” pentru un posibil conflict, incluzând unitățile relevante și furnizând variate tipuri de arme și de echipamente pentru armată.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

„Dacă cineva de acolo, din țările neprietnoase, ne critică, să știe asta: facem ce e corect. Dacă încep să ne laude, atunci e o mare problemă”, a spus dictatorul.  

„Noi nu trebuie să amenințăm pe nimeni. Nu vrem teritoriul altora. Dacă ne ajută Dumnezeu, îl vom cultiva pe-al nostru”, a continuat el.

Conform informațiilor existente, Lukașenko a participat la ceremonia de depunere a unei capsule a timpului pentru noul spital din Grodno și a spus că „trimite un mesaj țărilor vecine Belarusului”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191