Un constănțean a furat cu cheia de rezervă mașina tocmai vândută, apoi i-a cerut proprietarului alți bani dacă o vrea înapoi

Un constănțean a furat cu cheia de rezervă mașina tocmai vândută, apoi i-a cerut proprietarului alți bani dacă o vrea înapoi

Un bărbat din Constanța a furat cu cheia de rezervă mașina pe care tocmai o vânduse, după care l-a amenințat cu toporul și l-a șantajat pe noul proprietar cu mai mulți bani pentru a-i înapoia autoturismul pe care acesta îl cumpărase.  

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Un bărbat din Medgidia a cumpărat de la un individ din Cumpăna o mașină, dar nu s-a bucurat prea mult de aceasta, pentru că fostul proprietar i-a furat-o la scurt timp chiar din fața casei, cu ajutorul cheii de rezervă, scrie Replica de Constanța.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Mai mult, când noul proprietar a venit să-i ceară socoteală, a sărit la acesta cu toporul, l-a amenințat, apoi i-a spus că nu-i dă mașina înapoi dacă nu-i plătește încă de lei.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Păgubitul a făcut plângere la poliție, iar oamenii legii au întocmit dosar penal. Partea păgubită din dosar apare ca fiind o femeie întrucât bărbatul a trecut actele mașinii pe numele mamei sale.

La data de 24 martie , în jurul orei , polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Medgidia au fost sesizați cu privire la faptul că unei femei i-ar fi fost sustras autoturismul. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că o femeie, ar fi cumpărat un autoturism de la un bărbat, fără a încheia un contract de vânzare-cumpărare, iar acesta ar fi sustras autoturismul cu cheia de rezervă. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt“, au declarat reprezentanții IPJ.

Articol recomandat de

NEWS ALERT Adrian Mutu și-a dat demisia de la CFR Cluj: ”A fost o umilință prea mare”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191