Un șofer din Alba s-a dus să-și înnoiască permisul de conducere fals, cumpărat cu 2.000 de euro de pe Facebook. Ce a urmat

Un șofer din Alba s-a dus să-și înnoiască permisul de conducere fals, cumpărat cu 2.000 de euro de pe Facebook. Ce a urmat

Doi bărbați din Alba au fost condamnați la închisoare cu amânare, după ce și-au cumpărat permise false de conducere din Marea Britanie, fără a urma cursurile unor școli de șoferi.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Culmea, deși știa că documentul este fals, unul dintre ei a mers să îl reînoiească și așa a ieșit totul la iveală.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Bărbatul era stabilit în Germania când, în urmă cu patru ani, și-a cumpărat de pe o rețea de socializare un permis de conducere ce figura a fi emis în Marea Britanie. Acesta a plătit de euro și i-a fost livrat acasă, potrivit anchetatorilor.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ca să intre în posesia actelor false, ce imitau documente emise în Marea Britanie, acesta a trimis unei persoane datele personale, o poză, dar și banii.

Chiar dacă el știa că permisul este fals nu a ezitat să vină în țară și să încerce să obțină unul românesc. Imediat, autoritățile și-au dat seama că documentul nu este în regulă și l-au denunțat. Recent, magistrații l-au condamnat la 4 luni și 20 de zile de închisoare cu amânare.

La fel a procedat și un alt bărbat care are doar patru clase și lucrează în domeniul construcțiilor. A plătit de euro pentru un permis fals emis tot de autoritățile din Regatul Unit.

Acesta a fost oprit în trafic la noi de polițiști pentru o depășire neregulamentară. Când i-au fost cerute actele a prezentat documentul fals.

Pentru conducerea unui autoturism fără acte legale, fals în înscriuri a fost condamnat în prima instanță la 11 luni de închisoare cu amânare. Deciziile nu sunt definitive. 

Articol recomandat de

NEWS ALERT Adrian Mutu și-a dat demisia de la CFR Cluj: ”A fost o umilință prea mare”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191