Societatea Neptun Câmpina îi dă în judecată pe primarul Alin Moldoveanu și pe consilierii locali pentru abuz de putere

Societatea Neptun Câmpina îi dă în judecată pe primarul Alin Moldoveanu și pe consilierii locali pentru abuz de putere

Consiliul de Administrație al societății Neptun Câmpina a decis să depună o plângere penală împotriva primarului Alin Moldoveanu și a unor consilieri locali pentru „abuzul de putere pe care îl exercită asupra societății noastre pe tema apei potabile”, potrivit unui comunicat de presă.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

 

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Compania câmpineană Neptun SA a hotărât să-i acționeze în instanță, atât în civil, cât și în penal, pe toți cei implicați în răspândirea de informații false pe tema apei potabile livrate cetățenilor Câmpinei. Această acțiune îl vizează atât primarul Alin Moldoveanu și pe consilierii locali care au exprimat public puncte de vedere pe această temă, cât și alte persoane implicate în propagarea dezinformării în spațiul public.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

 

Decizia societății Neptun vine în contextul în care, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina, desfășurată în 27 martie, primarul Alin Moldoveanu a ținut să facă o informare cu privire la situației apei în municipiul Câmpina, după ce Direcția de Sănătate Publică avertiza că doi parametri de potabilitate a apei erau depășiți.

 

Consilierii locali ai municipiului Câmpina care sunt vizați sunt Noemi Ionescu și Florin Marcu.

 

Comunicat de presă:

 

„Întrunit într-o ședință extraordinară, Consiliul de Administrație al SC Neptun SA Câmpina a hotărât angajarea unei case de avocatură care să pregătească și să depună o plâgere penală privind abuzul de putere pe care primarul Ioan Alin Moldoveanu și o parte a Consiliului Local Câmpina îl exercită asupra societății noastre pe tema apei potabile. Primăria și Consiliul Local Câmpina ar trebui, de fapt, să-și exercite dreptul de vot și control asupra operatorului de apă și canalizare SC Hidro Prahova SA, pentru că acolo este problema legată de apa potabilă și nu la societatea noastră.

Conducerea SC Neptun SA este decisă să acționeze în instanță, atât în civil, cât și penal, toate persoanele implicate: primar, consilieri locali, persoane care răspândesc știri false, nesemnate și neasumate, în publicații online. Considerăm extrem de grave inventarea unui astfel de subiect și distribuirea în mediul public a unei informații complet false.

De asemenea, conducerea SC Neptun SA a hotărât să transmită adrese scrise în legătură cu această situație inacceptabilă: președintelui Senatului României și al PNL, Nicolae Ciucă, Ministrului de Interne Cătălin Predoiu, Ministrului Economiei Radu Oprea, Ministrului Justiției Alina Gorghiu, Instituției Prefectului Prahova și Consiliului Județean Prahova.

Există bănuială legitimă și suspiciune rezonabilă referitoare la existența unui grup organizat, coordonat de la București și care, începând din anul 2012, a folosit diverse metode securiste pentru denigrarea SC Neptun SA și firmelor afiliate. Una dintre persoanele cu rol de conducere în acest grup organizat este un om de afaceri care lucrează 99% doar cu statul, firmele sale fiind specializate în radiocomunicații.”

 

Comunicatul este semnat de Florian Vișa, președintele Consiliului de Administrație al societății Neptun.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191