Doi polițiști au fost bătuți de o femeie, în Sectorul 1 din București. Scene șocante în urma unei parcări neregulamentare / VIDEO

Doi polițiști au fost bătuți de o femeie, în Sectorul 1 din București. Scene șocante în urma unei parcări neregulamentare / VIDEO

O femeie a lovit doi polițiști aflați în timpul serviciului. Oamenii legii i-au atras atenție cu privire la parcarea neregulamentară, moment în care aceasta și-a ieșit din minți și a îneput să-i atace. În prezent, agresoarea a fost arestată pentru 24 de ore și urmează să fie audiată.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Scene de groază s-au petrecut în Sectorul 1 al Capitalei în această zi. O femeie a atacat doi polițiști, după ce i-a fost atrasă atenția pentru parcare neregulamentară. După incident, a fost reținută pentru 24 de ore.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

O femeie a lovit doi polițiști

În Sectorul 1 al Capitalei au avut loc scene violente, după ce o femeie a lovit doi polițiști ce se aflau în timpul serviciului. Ei erau agenți la Poliția Locală, iar scandalul a pornit de la o parcare neregulamentară.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Oamenii legii i-au atras atenția femeii după ce a parcat, apoi atitudinea ei s-a schimbat. A devenit violentă și a adresat mai multe injurii celor doi polițiști. Incidentul a fost filmat de către aceștia și se vede cum inculpata se ceartă cu unul dintre agenți, apoi apare și un bărbat care să-l împingă și îl pune la pământ.

Ulterior, femeia se aruncă peste polițistul căzut între un copac și autovehicul, apoi îl lovește în zona capului, în timp ce îl trage de uniformă.

Al doilea polițist care se afla lângă colegul său îl ajută să se ridice și îi cere agresoarei să se calmeze. Deși spera să fie ascultat, femeia îi dă două palme peste față, în timp ce se ceartă cu ei.

A fost arestată și dusă la secția de poliție, unde va rămâne pentru 24 de ore. În prezent este cercetată pentru comiterea a două infracțiuni de ultraj.

Femeia a fost violentă cu oamenii legii

Femeia pusă pe scandal a fost reținută timp de 24 de ore și urmează să ajungă în fața Judecătorilor din Sectorul 1, având propunere de arestare preventivă pentru ultraj și violențe.

CITEȘTE ȘI: Pedeapsa pe care a primit-o o tânără care a încercat să mituiască un polițist cu 20 de euro. Femeia, oprită în trafic pentru un control de rutină

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191