Un elev de la liceul „Victor Slăvescu”, umilit de iubitul unei colege de clasă. Băiatul a fost pus să se dezbrace în timp ce era filmat

Un elev de la liceul „Victor Slăvescu”, umilit de iubitul unei colege de clasă. Băiatul a fost pus să se dezbrace în timp ce era filmat

Un elev de 14 ani de la Liceul Administrativ si de Servicii “Victor Slăvescu”, din Ploiesti, a fost umilit de către un adolescent de 17 ani, chiar în apropierea unității de învățamant unde acesta învață. Potrivit relatărilor, victima se îndrepta spre stația de tramvai când a fost abordată de agresor și condusă într-un loc retras, unde a fost forțată să își dea tricoul jos și să rostească cuvinte jignitoare, totul fiind filmat.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Incidentul pare să fi fost declanșat de o conversație online în care victima, elev în clasa a IX-a, a folosit o expresie jignitoare la adresa unei colege. Conducerea școlii a intervenit inițial pentru medierea conflictului, dar situația a escaladat atunci când eleva vizată și-a chemat iubitul pentru a-și pune la punct colegul de clasă.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Mama elevului agresat a relatat într-o discuție telefonică că fiul ei a cedat sub presiunea agresorului din frică și a făcut tot ce i s-a cerut. Poliția a confirmat că scena a fost înregistrată.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

După incident, elevul umilit a început să se teamă să meargă la școală sau să iasă singur pe stradă, motiv pentru care a fost dus la un psiholog pentru consiliere.

Oamenii legii continua cercetarile in acest caz, pentru a stabili ce masuri vor fi aplicate. Acesta nu este singurul eveniment petrecut in preajma Liceului “Victor Slăvescu, din Ploiești. La sfârșitul lunii ianuarie doi elevi au fost tâlhăriți după ce au ieșit de la cursuri.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191