Balint merge pe principiul ,,ai carte, ai parte”!

Balint merge pe principiul ,,ai carte, ai parte”!

Gyuszi Balint, noul antrenor al Petrolului, a stat un an pe margine. În tot acest timp s-a documentat și s-a jucat cu cei trei câini ai săi. El s-a inspirat de la antrenori mari citind ,,Leadership tăcut”, scrisă de antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, dar și cartea scrisă de Jose Mourinho:,,Sunt fan Inter Milano, dar mai ales Real Madrid deoarece acolo lucrează Carlo Ancelotti, modelul meu ca antrenor din Europa. Ancelotti este un tehnician de mare succes și ar trebui să fie un exemplu pentru orice antrenor care își dorește să facă performanță”, a declarat tehnicianul de 45 de ani, la prima apariție oficială în fața presei.

Până să facă performanță la Petrolul antrenorul trebuie să facă totul ca haita să rămână în Superliga:,,Am venit cu mare entuziasm și cu mare motivație să muncesc de dimineață până a doua zi dimineață, dacă este necesar, ca să fie rezultate pentru că atunci când sunt rezultate și suporterii sunt fericiți. Eu vreau să am o relație bună, civilizată cu fanii astfel încât treaba să meargă cât mai bine. Pe de altă parte nici nu pot să pocnesc din degete iar totul să apară perfect peste noapte”.

Pentru că atât Marian Copilu cât și Balint sunt brașoveni și buni prieteni, acesta din urmă a declarat că duminica trecută a discutat cu împrumutătorul Petrolului, iar luni a venit la Ploiești să semneze. Balint a mai spus că Copilu i-a promis că se fac eforturi astfel încât fotbaliștii să fie plătiți cât mai repede:,,Am o relatie speciala cu Marian Copilu si ne-am inteles imediat. Mi-a prezentat situatia echipei, care este alta fata de cum o stiam eu, dar nu este una neagra si nici macar gri. Mi-a promis ca se fac eforturi ca baietii sa fie platiti. Nu este usor, vedeti ca ne antrenam in trei locuri, dar in conditii foarte bune. La Mogoșoaia, la Buftea, dar și la Chiriță căruia îi mulțumim că ne găzduiește”.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Find liber de contract, Balint a avut grijă și de cei trei câini ai săi care sunt de toate mărimile. Are o cățea, metis-lup, pe care a luat-o de pe stradă. Digisport.ro a anunțat că Balint va câștiga 8000 de euro pe lună la Petrolul, însă acesta a spus că banii nu au fost importanți ci doar ca acest club să fie unit pentru că numai așa poate face performanță. Din lotul actual, Balint a mai lucrat cu Hanca și Papp și a fost coleg cu Cătălin Grigore, antrenorul cu portarii, la Unirea Urziceni.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191