Au valoare de Turneu Final!

Au valoare de Turneu Final!

Handbaliștii juniori 1 de la CSM Ploieşti au valoare pentru Turneul Final! În frunte cu internaționalul de juniori Denis Ștefan! Portarul echipei ploieștene a evoluat senzațional exasperându-i pe oaspeți cu paradele sale. CSM a reuşit să câştige, 38-36 (20-16), meciul decisiv cu Viitorul Piteşti. Partida s-a disputat, ieri, în Sala Sporturilor Olimpia, iar băieţii Ramonei Ştefan aveau o singură variantă: o victorie cu ajutorul căreia să se menţină pe poziţia a 3-a a clasamentului sau, chiar, să urce pe locul al 2-lea în cazul în care era obţinută la mai mult de 4 goluri.

Au fost numai două până la urmă, iar CSM Ploieşti este una dintre cele două formaţii de pe locurile 3 ale celor 3 Grupe Valoare care s-au calificat la Turneul Final! În disputa cu piteștenii, Ramona Ştefan și Cristian Roșu au mizat pe: D. Ştefan, A. Pop – M. Ion Iliescu (10 goluri), A. Leu (6), I. Stănescu (6), M. Sîrbu (6), D. Rizea (4), A. Muşoiu (3), L. Vasile (2), G. Roşu (1), V. Băncilă, D. Constantin, Şt. Vîlcu, B. Bondarenco, Al. Popescu şi A. Năstase. ,,Galben-albaștrii” au acumulat 14 puncte în Grupa Valoare 2 având cu un punct mai mult decât ocupanta poziţiei a 3-a în Grupa Valoare 1, CSM Bucureşti. Turneul Final Valoare este programat săptămâna viitoare, în intervalul 17-21 aprilie, la Mioveni.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191