Din „respect” pentru ploieşteni, PNL a găurit asfaltul şi a blocat locuri de parcare pentru a monta panouri electorale

Din „respect” pentru ploieşteni, PNL a găurit asfaltul şi a blocat locuri de parcare pentru a monta panouri electorale

O problema grava a fost semnalata astazi, inca de la primele ore ale diminetii, de mai multi ploiesteni.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

In febra campaniei electorale, unele partide au uitat de „ingrijorarile” pe care le manifestau „in ciuda opozitiei” si au inceput sa arate, prin fapte, cat de mult ii respecta pe ploiesteni.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

In cursul noptii, mai multe panouri electorale infatisandu-l pe candidatul PNL la functia de primar au fost montate „cu simt de raspundere”, in Ploiesti. Si nu oriunde si, in niciun caz, provizoriu.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Panourile metalice au fost bine ancorate in asfalt, ca si cum s-a dorit ca ele sa ramana acolo pe vesnicie, folosindu-se nituri metalice groase, cimentate adanc in stratul de asfalt. Ati auzit bine, cei care, ieri, reclamau ca strazile arata rau, au gaurit, astazi, mai multe portiuni de carosabil sau parcari.

Cat despre parcarile si asa insuficiente, liberalii ploiesteni nu au avut o problema in a ocupa cateva dintre acestea cu panourile electorale. Sa mai pomenim si ca vizibilitatea in trafic sau parcari a fost obstructionata? Asta vor simti soferii pe pielea lor, luni, la prima ora.

Primarul Andrei Volosevici a mers pe teren, in zonele in care ploiestenii au reclamat amplasamentele aparute peste noapte:

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191