Nu și-au prelungit șansele pentru meciul decisiv

Nu și-au prelungit șansele pentru meciul decisiv

Baschetbaliștii de la CSM Petrolul Ploieşti nu și-au prelungit șansele de a duce în decisiv duelul cu SCM Timișoara. Ei au pierdut în prelungiri meciul 4 cu trupa antrenată de Dragan Petricevic. Eșecul a venit, paradoxal, și din partea celui mai bun om al petroliștilor. În extra-time, la 85-87, și când mai erau 15 secunde din meci ploieștenii au atacat, mingea a ajuns la Brkic, însă acesta a ratat execuția care ar fi dus jocul într-o nouă repriză de prelungiri și acolo unde gazdele aveau noi șanse de a câștiga.

Continuând pe aceași linie al doilea cel mai bun jucător de la CSM Petrolul, Funderburk jr., a avut şansa victoriei în finalul partidei. El și colegii săi au beneficiat de ultimul atac al timpului regulamentar, dar nu au reușit să puncteze în cele 13 secunde rămase din meci, americanul Petrolului fiind blocat pe pătrundere. Ploieștiul a pierdut, 85-87, și în urma acestui eșec echipa antrenată de Nemanja Tomic, Ionuț Ivan și Robert Munteanu va juca cu adversara din zona 15-18, Laguna Bucureşti, pe care ar urma să o întâlnească după sistemul „cel mai bun din 5 partide”, cu 3 jocuri la Ploieşti, în datele de 25 şi 27 aprilie (Sala „Olimpia”), 1 şi 3 mai, la Bucureşti şi 7 mai, din nou „acasă”, de va fi nevoie.

Lotul CSM Petrolul la jocul cu Timișoara a fost următorul: Brkic (31 puncte), Funderburk Jr. (23, 3×3), R. Johnson Jr. (15), D. Raşoga (6), Lufile (4), Corpodean (3, 1×3), G. Angelian (3, 1×3), B. Popa, V. Negoiţescu, R. Pătraru şi L. Diaconescu. Normal, în urma acestui eșec baschetbaliștii Petrolului au retrogradat, însă mai sunt speranțe ca ei să rămână, totuși, în Liga Națională.

Neoficial, se spune că este posibil să retrogradeze doar două echipe în loc de patru și mai este varianta ca CSM-ul să rămână în Ligă deoarece majoritatea echipelor din liga secundă, valabile pentru prima ligă, nu ar avea puterea financiară să joace la cel mai înalt nivel. Având în vedere cele două variante conducerea CSM Petrolul și-a propus ca echipa să termine prima sub linia echipelor retrogradate.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191