Un nou Turneu Final cu dedicație!

Un nou Turneu Final cu dedicație!

Federația Română de Handbal a anunțat, astăzi, pe siteul oficial că Turneul Final de promovare în prima ligă feminină se va desfășura la Iași. Iată ce spune anunțul FRH:,,Federația Română de Handbal aduce la cunostință echipelor calificate la Turneul Final de Promovare in Liga Nationala Feminina, decizia Comisiei de Analiză a ofertelor primite în legătură cu organizarea acestui turneu: TURNEUL FINAL DE PROMOVARE LIGA NATIONALA – FEMININ se va organiza în localitatea IASI, județul IASI”.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În aceste condiții lupta pentru promovare se va da în capitala Moldovei acolo unde, ce să vezi, CSM Iași își dorește promovarea în Liga Florilor. Dacă forul de la București își dorea cu adevărat să fie corect hotăra ca meciurile decisive să se joace pe teren neutru. Mai mult, măcar avea decența să aștepte finalul sezonului regular al Diviziei A și să anunțe gazda.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Federația a anunțat echipele calificate de locul de desfășurare numai că încă nu se știu toate formațiile calificate la TF cu o rundă înaintea finalului. Din păcate, FRH-ul continuă cu dedicațiile și în acest sezon a venit rândul Iașiului să fie favorizat după ce sezonul trecut a fost rândul Brașovului să organizeze și să promoveze. Toată lumea știe că atunci când organizezi o întrecere ești favorizat.

Dar așa cum se mai spune, tot răul poate fi spre bine pentru handbalistele Prahovei. Asta pentru că, în meci decisiv pentru promovarea directă, Prahova va înfrunta Iașiul, presiunea va fi pe gazde plus că, din punct de vedere al valorii, Iașiul nu este Corona Brașov de anul trecut atunci când Flori Popescu și colegele sale au pierdut foarte greu în fața echipei gazdă.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Turneul Final se va disputa în perioada 10-12 mai cu participarea a 8 echipe împărțite în două serii. Locurile 1 din fiecare serie vor promova direct în timp ce locurile 2 vor avea asigurată prezența la Barajul de menținere/ promovare. La acest moment, când mai este o etapă de jucat, clasamentul celor trei serii din Divizia A arată astfel:

Seria A: CSM Slatina 33 puncte, Activ Prahova Ploiești 27p, Unirea Slobozia 22p, Sepsi Sfântu-Gheorghe 19p.

Seria B: CSM Iași 30p, CSM Galați 30p, CSM Roman 22p.

Seria C: CSM Deva 27p, CSU Cluj-Napoca 21p, Liviu Rebreanu Turda 18p.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191