“Cel mai bun din RSR” va da lovitura!

“Cel mai bun din RSR” va da lovitura!

“Liliac al nostru e, cel mai bun din RSR!”. Așa strigau fanii Petrolului în anii 80-90 atunci când fostul mare portar al Petrolului și al României, Gheorghe Liliac, era printre cei mai buni. Astăzi, Gică Liliac, împlinește 65 de ani, ocazie cu care îi urăm ,,Mulți ani sănătoși!”. Ziua de naștere a lui Liliac coincide cu înfruntarea Petrolul Ploiești – UTA Arad. Prilej numai bun ca ,,nea Lili” să de-a lovitura de start a partidei, în aplauzele suporterilor!

Petrolul-UTA reprezintă și debutul pe „Ilie Oană” a lui Laszlo Balint. Acesta se va produce chiar împotriva formației la care a activat patru ani. ,,Am trăit momente frumoase și nu are rost să ne ascundem după deget, dar va juca Petrolul contra UTA și important este ca noi să fim foarte bine din toate punctele de vedere și să încercăm să obținem toate punctele puse în joc”.

Tot Balint a mai declarat, cu ocazia conferinței de presă, că UTA are un antrenor valoros și chiar dacă Benga și Fabry sunt incerți, iar Stahl lipsește de mai mult timp, trupa antrenată de Mircea Rednic a venit la Ploiești să câștige:,,Sunt convins că nu se vor mulțumi cu puțin, au avut un parcurs foarte bun în această primăvară, îi respectăm, dar vreau să profităm de momentul bun în care se află echipa noastră, pentru că am obținut o victorie împortantă la Cluj, cu un adversar foarte dificil, și îmi doresc să păstrăm această linie. Vreau să facem tot posibilul să evoluăm la un nivel mai bun decât am făcut-o în etapa trecută”, a mai spus Gyuszi Balint.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Tot acesta a mai declarat că își dorește ca Petrolul să aibă suporteri cât mai mulți și la acest meci, iar la final să se bucure împreună de o nouă victorie. Petrolul – UTA va începe la ora 19.00, biletele fiind disponibile on-line, pe www.iabilet.ro, dar și la casa stadionului „Ilie Oană”, deschisă, astăzi, până la ora de start a meciului. Întâlnirea va fi condusă de o brigadă alcătuită din Horia Mladinovici (București) – Mihai Marica (Bistrița) și Mircea Orbuleț (București). Rezervă: Valentin Naidin (Tr. Măgurele). Arbitru VAR: Sorin Costreie (Voluntari). Arbitru AVAR: Mihăiță Necula (București). Observatori: Eduard Dumitrescu (Pitești) și Ștefan Popa (București).

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191