Accident pe Şoseaua Vestului. Unul dintre şoferi a ajuns de urgență la spital

Accident pe Şoseaua Vestului. Unul dintre şoferi a ajuns de urgență la spital

Un accident rutier in Ploiești s-a produs, în această dimineață, pe Șoseaua Vestului din Ploiești. ISU Prahova anunță că în eveniment au fost implicate două autoturisme si cei 3 ocupanti ai acestora, dintre care o persoană a fost încarcerată (constienta). Echipajele de pompieri au acționat în cel mai scurt timp pentru extragerea acesteia, fiind preluată apoi de către echipajul de prim ajutor SAJ aflat la fața locului. Ulterior, victima a fost transportată la spital.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Un alt ocupant a fost asistat la fața locului de către echipajul SMURD, insa a refuzat transportul la spital.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Au acționat pompierii militari din cadrul Detașamentului 1 Ploiești cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și o motocicleta SMURD.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Potrivit Poliției Prahova, cele două autoturisme erau conduse de doi bărbați cu vârstele de 66, respectiv 23 de ani.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto în vârstă de 66 de ani, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Șoferul de 23 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, șoferul de 66 de ani urmând a fi testat.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191