Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire

Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire

Patru germani au fost surprinși depunând trandafiri albi în memoria lui Adolf Hitler la casa în care s-a născut dictatorul nazist situată în vestul Austriei, la aniversarea nașterii sale. Unul din ei a făcut salutul lui Hitler, în timp ce toți se fotografiau în fața casei, a precizat poliția austriacă.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Hitler s-a născut pe 20 aprilie 1889, la Braunau am Inn. După o lungă dispută privind soarta clădirii în care s-a născut acesta, anul trecut au început lucrările de transformare a imobilului într-o secție de poliție, autoritățile considerând că astfel va deveni neatractivă ca loc de pelerinaj, potrivit The Guardian.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Luni, poliția din provincia Austria Superioară a precizat că cei patru germani – două surori și partenerii lor de 20 de ani și 30 de ani – au mers sâmbătă la clădire pentru a depune trandafiri albi la ferestre. S-au pozat în fața casei, în timp ce una dintre femei a făcut salutul lui Hitler.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ofițerii de patrulare au observat grupul și i-au dus pe cei patru tineri la o secție de poliție pentru audieri. Femeia a spus că nu a făcut salutul în serios, însă ofițerii au precizat că au găsit o conversație cu ceilalți pe telefonul ei mobil în care au împărtășit mesaje și imagini cu tematică nazistă.

Poliția a spus că toți patru sunt suspectați de încălcarea legii austriece care interzice simbolurile nazismului, iar cazul lor a ajuns la procurori.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191