,,Mai bine mergem la sintetic cu prietenii”

,,Mai bine mergem la sintetic cu prietenii”

,,Dacă nu știm să jucăm cu presiune mai bine mergem cu prietenii să jucăm fotbal pe sintetic”. Așa a declarat Gicu Grozav, după Petrolul-UTA 1-1. Grozav s-a referit la faptul că Petrolul are presiunea obiectivului actual, locurile 7-8, dar și la ce va fi sezonul viitor chiar dacă el încă nu a semnat prelungirea contractului. Deși jocul Petrolului scârțâie atât Laszlo Balint cât și veteranii Papp și Grozav sunt convinși că pot îndeplini obiectivul, iar sezonul viitor echipa să ajungă clar în play-off.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Gicu Grozav:,,Noi ne-am pus presiune în vestiar să câștigăm play-out-ul. Așa trebuie să fie la un club cu tradiție și istorie precum Petrolul. Dacă nu avem presiune mergem la sintetic cu prietenii. Ne place această presiune și trebuie să jucăm cu ea tot timpul.”

Paul Papp:”Eu am semnat prelungirea cu Petrolul, vreau să ajut și să intru în play-off și vreau să mă bat acolo sus. E adevărat că jocul nu arată așa cum vor fanii și e normal să ne huiduie atunci când treaba, rezultatul, nu merg. Îi felicit pe cei din Peluza Latină pentru cei 20 de ani, ne susțin mereu, așa cum o fac și cei din Peluza 1, dar și ceilalți petroliști. Trebuie să ne susțină în continuare ca să terminăm cu bine acest sezon.”

Laszlo Balint:”Încercăm să obținem puncte la fiecare meci. Suntem o echipă care se poate bate la partea fruntașă a acestui play-out. Trebuie să dăm tot ce avem mai bun. Sper să revenim rapid și să înțelegem că ne așteaptă o deplasare dificilă pe terenul unei adversare foarte valoroase. Hermannstadt sigur o să reacționeze la fel ca UTA. Le-am spus băieților că totul depinde de noi, din punctul meu de vedere avem potențial să ne luptăm pentru locurile fruntașe în acest play-out.”

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Petrolul are mâine, deja, următorul meci urmând să joace, de la ora 19.00, la Hermannstadt Sibiu. Jocul va fi condus de centralul Adrian Cojocaru (Galaţi) ajutat la cele două linii de Vali Avram (Bucureşti) și Alex Filip (Constanţa). Arbitru VAR: Claudiu Marcu (Constanţa), Arbitru AVAR: Marius Omuţ (Satu Mare). Rezervă:George Roman (Timişoara). Sursa foto:fcpetrolul.ro/razvan pasarica

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191