Ultimul amical înainte de Turneul Final

Ultimul amical înainte de Turneul Final

Activ Prahova Ploiești a disputat ultimul amical înainte de Turneul Final de promovarea în Liga Florilor. Prahova a întâlnit adversarul tradițional din astfel de teste, CSM Galați, o altă grupare calificată la TF. Jocul s-a disputat în Sala ,,Tel George” deoarece pentru autoritățile locale sunt mai importante antrenamentele grupelor de copiii și juniori decât pregătirea unei echipe care, sezonul viitor, te poate reprezenta la cel mai înalt nivel. Formația prahoveană s-a impus, 31-25, împotriva trupei gălățene fiind primul succes al prahovencelor de când se testează cu handbalistele Galațiului.

S-au jucat două reprize regulamentare la care s-a mai adăugat un extra-time de 10 minute așa cum au convenit antrenorii Dragoș Dobrescu și Daciana Curtean-Balaban. Principalul ploieștean a utilizat ce a avut mai bun la dispoziție cu excepția unor fete care au fost menajate. Toată lumea este concentrată la ceea ce va fi luna viitoare. În privința handbalistelor Prahovei acestea își cunosc traseul de la Iași acolo unde, în perioada 10-12 mai, se vor da cele mai aprige bătălii. Flori Popescu și colegele sale o să joace cu Unirea Slobozia și, dacă trec de adversarul tradițional din campionat, vor înfrunta, în meci decisiv, echipa locală, CSM Iași 2020!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Carmen Selaru:,,Am avut parte de un test bun, am pregatit toate schemele pe care le vom pune in practica la Iasi si ne dorim din tot sufletul sa iasa totul bine. La Turneul Final cel mai mult va conta cine va face cele mai putine greseli si cine va fi mai concentrat”.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Bianca Berbece:,,Daca am invins inseamna ca este un semn bun. Am avut parte de un test tare, important si ma bucur ca l-am trecut cu brio. Ne-am pregatit bine, am avut si un cantonament la Mioveni cu o echipa din Liga Florilor, s-a vazut acest lucru, si muncim in continuare. Vom juca la Iasi desi ne-am fi dorit sa jucam la Ploiesti,dar trebuie sa fim motivate si sa dam tot ce e mai bun acolo.”

Dragos Dobrescu:,,Am jucat cu Galatiul pentru ca nu ne vom intalni cu ele si au o echipa foarte buna. A fost un ultim meci de pregatire dupa cantonamentul de la Mioveni si inaintea Turneului Final. Suntem dupa o perioada incarcata de pregatire, poate s-a acumulat si oboseala, acum vom scadea un pic din intensitate dupa care vom pregati tehnico-tactic infruntarile de la Iasi. In capitala Moldovei toata lumea pleaca de pe picior de egalitate cu un plus pentru echipa gazda care va avea publicul de partea sa”.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Dacă senioarele au învins, amical, Galațiul în schimb, colegele mai mici Junioare 1de la Activ Prahova Ploiești, au învins, oficial, în deplasare, liderul clasamentului, ACS Lucian Bute Galati, cu scorul de 34-30 (14-17 la pauza), in ultimul meci al Grupei Valoare 1. În urma acestui rezultat, Activ termina grupa pe locul 2, cu 16 puncte, având cinci victorii si o înfrângere. Pntru junioarele lui Robert Comendant urmează Turneul Final, competiție ce se va desfășura, în perioada 8-12 mai, la Galați.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191