S-a câștigat marele premiu la Loto 6/49. Biletul norocos a fost jucat în Bucuresti și a costat 10,50 lei

S-a câștigat marele premiu la Loto 6/49. Biletul norocos a fost jucat în Bucuresti și a costat 10,50 lei

Loteria Română a anunțat  că marele premiu la extragerea de duminică Loto 6/49, în valoare de de euro, a fost câștigat. Biletul norocos a fost jucat în București și a costat 10,50 lei.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

„Biletul norocos a fost jucat la agenția 72-054 din București, sectorul 2 si a fost completat cu o varianta simplă la Loto 6/49 si o varianta la Noroc, prețul biletului fiind de 10,50 lei. Acesta este al treilea câstig de categoria I obținut în acest an la Loto 6/49. Ultima data, premiul de categoria I la Loto 6/49 a fost câștigat în data de și a fost în valoare de ,64 lei”, a transmis Loteria Română. 

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Conform Regulamentului privind organizarea și administrarea jocurilor de tip loto tradițional, câștigatorul are la dispoziție 90 de zile începând cu data tragerii pentru a-și revendica câștigul.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Duminică, 28 aprilie, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc. Numerele câștigătoare au fost:

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191