Prima cursă a dat tonul Reuniunii

Prima cursă a dat tonul Reuniunii

Cea de-a patra reuniune hipică oficială a anului a avut un start cum nu a mai fost de mult pe Hipodromul Ploiești. A fost un debut spectaculos având pe traseu numai puțin de 8 cai, mulți pentru o primă alergare, și toți aceștia au onorat Premiul ,,Carlos” cu o alergare foarte echilibrată și câștigată de armăsarul Nelson avându-l pe Adrian Marciu în sulky, proprietar fiind Marian Manea. Au fost și alte întreceri atractive, unele decise pe ultimii metri şi necesitând chiar studierea fotofinişului.

Cel mai aşteptat moment al zilei, Premiul „Manole Fillitti”, a fost adjudecat de armăsarul Kzarevitch (driver Ion Costeanu, proprietar George Stanciu) care a reuşit să se impună fără probleme în faţa următorilor clasaţi, Eros CD (driver mihai Păun) şi Kinio Des Etangs (driver Adrian Marciu). Festivitatea de premiere a fost oficiată de doamna Georgeta Filitti, membru de onoare al Academiei Române şi Cetăţean de Onoare al Municipiului Ploieşti.

În celelalte curse ale zilei, s-au impus Passiflore (driver Gheorghe Tănase, proprietar RNP) – Premiul „Supermarket la Cocoş 2”, General de Bry (driver Florin Mocanu, proprietar Lola Manea) – Premiul „Clasic”, Krack du Clocher (driver Adrian Marciu, proprietar Ionuţ Velicu) – Premiul „Datina”. Şi Premiul „Supermarket la Cocoş 2” a avut parte de o festivitate de premiere, care a fost oficiată de Mircea Radu, şef Complex Hipodrom, şi Andrei Aldea, reprezentantul „Ploieşti – Capitala Tineretului din România 2024”.

În tribunele Complexului Hipodrom au venit aproximativ 500 de iubitori ai fenomenului, veniţi să asiste la cele cinci curse ale zilei, printre aceștia fiind și numeroși copii ce s-au jucat în zona tribunei principale unde a fost amenajat un „fun corner”. Următoarea reuniune hipică este programată duminică, 12 mai, atunci când se va ţine Premiul Europei.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191