Petroliștii sunt la resuscitare!

Petroliștii sunt la resuscitare!

Fotbaliștii Petrolului sunt la resuscitare după eșecul cu Botoșani. Aici vorbim de o resuscitare mentală pe care antrenorul Laszlo Balint o aplică băieților, așa cum a declarat la finalul jocului cu trupa moldoveană:,, Pentru mine e foarte important acum să-i resucitez mental pe băieți pentru că, credeți-mă, este o atmosferă foarte sumbră în vestiar, sunt foarte apăsați de ce s-a întâmplat și, bineînțeles, de maniera în care am pierdut deoarece și ei conștientizează că am pierdut un meci pe care nu aveam voie să-l pierdem”.

Și antrenorul Balint este într-o stare delicată deoarece nu înțelege cum de jucătorii săi primesc goluri așa ușor:,,În ultimele două meciuri am primit patru goluri dintre care trei din faze fixe. Într-un play-out în care punctele contează enorm nivelul nostru, al tuturor, să nu credeți că dau vina doar pe jucători, aici eu sunt primul responsabil , dar nivelul de concentrare, determinare, responsabilitate la momentele statice trebuie să fie cu totul altul. De când sunt eu aici destui băieți au evoluat cu mult sub potențialul lor”.

Tot Balint a mai spus că toți cei care țin cu Petrolul fac o mare greșeală dacă cred că punctele acumulate până acum sunt suficiente. El s-a referit și la căpitanul echipei, Vali Țicu, cel care a ajuns să fie cel mai huiduit jucător al Petrolului:,,Vali trebuie să fie puternic, mai ales că este de aici, sunt și astfel de momente în cariera unui jucător, trebuie să acceptăm și criticile în momentul în care le primim. Important este să facem tot posibilul să trecem peste ele. Vali era cu capul plecat în vestiar, dar trebuie să înțeleagă că în viață sunt urcușuri și coborâșuri, important este să le gestionăm echilibrați”.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Cum nu era de ajuns situația echipei iată că și la nivel de club sunt probleme. Petrolul a primit interdicție la transferuri din partea FIFA. Conform unor surse această problemă a apărut deoarece clubul ploieștean nu a plătit o tranșă de 50.000 de euro în contul transferului lui Albin Berisha de la Ballkani. Atacantul nu a mai jucat nimic după golul cu Iași, însă un contract trebuie respectat. Așa cum și alte contracte trebuie respectate și aici mă refer la salariile jucătorilor. Poate fi și acesta un motiv pentru care ,,destui băieți au evoluat cu mult sub potențialul lor”, așa cum a spus Gyuszi Balint la un moment dat.Sursa foto:fcpetrolul.ro/razvan pasarica

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191