Convocat la națională pentru Eurobasket

Convocat la națională pentru Eurobasket

Baschetbalistul lui CSM Petrolul Ploieşti, Lorenzo Diaconescu, a fost convocat la echipa naţională „U20” a României, care se pregăteşte pentru participarea la ediţia din acest an a FIBA U20 Eurobasket, Divizia B, ce va avea loc la Piteşti! Lotul „tricolor” va efectua vizita medicală după care va avea un program de antrenamente şi jocuri de pregătire la Târgovişte şi Piteşti, până pe data de 10 iulie. Turneul de la Piteşti este programat în perioada 12-21 iulie, România urmând să facă parte din Grupa D, alături de Bulgaria, Georgia, Estonia şi Albania.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Înainte de a merge la lot Diaconescu și colegii de la echipa de club mai au de tras. Baschetbaliștii Petrolului vor înfrunta, în turul 3 al play-out-ului Ligii Naţionale de Baschet Masculin, pe CSM Focşani care s-a impus,3-1 la general, în fața lui CSM Târgu Jiu. „Seria” care va decide ocupanta poziţiei a 15-a a clasamentului se va juca tot după sistemul „cel mai bun din 5 partide” şi va programa 3 (eventuale) meciuri la Ploieşti, primele două urmând să aibă loc pe 11 şi 13 mai!

Jocurile 3 şi 4 sunt vor fi pe 17 şi 19 mai la Focşani, al doilea dacă va fi necesar, iar decisivul, în cazul în care se va ajunge la 2-2, se va desfăşura pe 22 mai, în „Olimpia”. CSM Petrolul şi CSM Focşani s-au întâlnit şi în Faza I a campionatului, băieţii antrenați de Nemanja Tomic și Ionuț Ivan impunându-se cu 78-67, în octombrie, la Ploieşti, şi cu 75-74, în decembrie, la Focşani.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191