Horoscop marți, 7 mai 2024: Săgetătorii au momente de reflecție înainte de a lua o decizie importantă

Horoscop marți, 7 mai 2024: Săgetătorii au momente de reflecție înainte de a lua o decizie importantă

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de marți, 7 mai. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce-ți rezervă astrele.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Berbec

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Posibil sa intrati intr-o rezerva financiara in aceste zile, caci apar tot felul de urgente: ale voastre sau ale celor dragi. Se prea poate, insa, sa refaceti aceasta rezerva mai devreme decat estimati: se va relua o colaborare, sunteti solicitati, este nevoie de voi.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Taur

Aveti prim-planul asigurat in aceasta perioada si tine de voi sa profitati de conjunctura. Ar putea urma o serie de intalniri importante la sfarsitul carora sa ajungeti pe o alta traiectorie profesionala sau pe un nivel superior in ierarhie, sa bateti palma cu un client major.

Gemeni

Va incearca nostalgia, va dau tarcoale amintiri de tot felul: mai bune, mai putin fericite, lucruri pe care ati vrea sa le impartasiti fiintei iubite sau copilului vostru. Iar daca nu ajunge acum la voi acasa, va bucura un telefon de la cineva de care ati fost apropiati sufleteste candva.

Rac

Se poate sa fiti invitati la o cafea sau la un pranz: vi se face curte, vi se face cinste, ar vrea cineva sa va multumeasca pentru un gest al vostru facut la momentul oportun. Dupa calcule, analize si estimari parca abia asteptati sa treceti la treaba, sa demarati un proiect, sa concretizati un plan.

Leu

Posibil sa treceti la un traducator pentru niste acte si mai apoi sa ajungeti la un notar ca sa legalizati o situatie. Poate dati gasiti o oferta atractiva pe site-ul unei agentii de turism si nu va va lua prea mult sa il convingeti pe partenerul de viata sa faceti rezervare.

Fecioara

O dilema legata de o investitie: are prioritate locuinta ori chestiuni de serviciu, de afaceri. Sau poate faceti un efort considerabil ca sa le rezolvati pe ambele acum, chiar daca va fi nevoie sa va restrangeti pentru o perioada de la anumite cheltuieli.

Balanta

Revedere plina de emotii cu cineva de la drum sau poate ca va este de ajuns sa ii auziti vocea ori sa va vedeti online. Posibil sa va asigurati cumva bugetul de care aveti nevoie pentru continuarea unui proiect important pentru voi; renegociati dobanzi, comisioane.

Scorpion

Buna intelegere cu colegii, cu colaboratorii: va sfatuiti si poate va impartiti niste sarcini astfel incat sa faca fiecare ce stie mai bine si sa mearga totul struna. Vi se recunosc calitati si merite, veti observa ca asteapta cei mai tineri sau neexperimentati un impuls din partea voastra.

Sagetator

Momente de reflectie inaintea unei decizii destul de importante pentru voi si nu conteaza doar aspectul financiar, ci si motivatia, perspectiva, proiectul in ansamblu. Ar putea veni din partea fiintei iubite incurajarea de care aveti nevoie, eventual sustinere financiara.

Capricorn

Rezolvari diverse in aceste zile; foarte important, insa, simtiti ca va intrati in mana sau ca va dezvoltati abilitati, va slefuiti un talent. Iar toate acestea, spre deosebire de alte perioade, le faceti cu zambetul pe buze si cu inima deschisa.

Varsator

Ganditi poate sa va amenajati un colt in casa drept birou, atelier sau poate ca cel mic si-ar dori asa ceva si ii veti asculta dorinta. Aranjati poate o sueta cu prieteni apropiati chiar la voi, caci nu prea sunteti dispusi sa iesiti din casa in aceasta perioada.

Pesti

Alergatura destula, insa cu efect; se prea poate sa constatati ca a contat o vorba buna pusa de un prieten sau un sfat care vi s-a oferit. Rezolvari de natura birocratica, dar poate si ceva mai mult: ajungeti sa va spuneti pasul unui sef, veniti cu niste propuneri.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191