Flagrant delict la Sunwaves: ‘arsenal’ de droguri asupra unui bărbat, la festivalul din Mamaia

Flagrant delict la Sunwaves: ‘arsenal’ de droguri asupra unui bărbat, la festivalul din Mamaia

Un bărbat a fost prins de poliţiştii constănţeni în timp ce încerca să introducă diverse droguri la Festivalul Sunwaves din Mamaia, pentru a le vinde, potrivit News.ro.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că un bărbat este cercetat pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

”Acesta a fost prins în flagrant delict, la data de 6 mai 2024, în proximitatea zonei de acces către perimetrul de desfăşurare a unui festival de muzică, organizat în Staţiunea Mamaia, în timp ce ar fi deţinut aproximativ 10 grame de ciuperci, ce conţin Psilocine, 3 grame pulbere de amfetamină şi cofeină, 3 grame pulbere MDMA, 40 de capsule având ca substanţă activă 2C-I, 40 de capsule care conţin Methoxetamine, 20 de capsule având în compoziţie ca substanţă activă 2C-B, 3 grame de pulbere de ketamină, 2 grame rezină de canabis şi 10 grame de canabis, toate porţionate şi ambalate în scopul comercializării”, au precizat anchetatorii.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191