Chinurile lui Viorel Lis de Paște! „Nu a putut săracul să mănânce nici măcar un ou! I se mișcă și ăia trei dinți din față”

Chinurile lui Viorel Lis de Paște! „Nu a putut săracul să mănânce nici măcar un ou! I se mișcă și ăia trei dinți din față”

Oana și Viorel Lis au petrecut Paștele acasă. Oana a mers la Înviere, însă Viorel a rămas acasă, căci nu se mai poate deplasa decât cu ajutorul scaunului cu rotile. Ajuns la 80 de ani, fostul primar a avut un Paște chinuit, din cauza problemelor mari de sănătate. 

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Paște chinuit pentru Viorel Lis! Fostul primar al Capitalei este măcinat de problemele de sănătate tot mai mari, suferințele lui accentuându-se în ultima vreme. 

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Prin urmare, Viorel Lis a fost nevoit să-și petreacă Paștele acasă, fiind imobilizat în scaunul cu rotile. Oana a mers, însă,la Înviere singură ca să aducă Lumină acasă și să se roage pentru soțul ei. 

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Oana Lis: „Viorel nu a putut nici să muște din ou! I se mișcă și cei trei dinți rămași”

Oana Lis s-a văitat, pe rețelele de socializare, dezvăluind chinurile cu care se confruntă soțul său, în ultima perioadă. Pentru că nu mai are dinți sănătoși cu care să muște, fostul primar nu s-a putut bucura nici măcar de mâncărurile tradiționale, puse pe masa de Paște. Nici măcar un ou roșu nu a putut să guste. 

„Ufff, mi-e așa greu când îl văd pe Vio că are o problemă și eu trebuie să mă gândesc cum să o rezolv. Acum, după ce că mai avea și el 3 dinți săracul, au început să se miște și să-l doară, de nu a putut să mănânce nici un ou fiert de Paște! Mi-era așa de milă!

Mă gândeam la o proteză mobilă pentru  el, d-aia elastica cum au apărut acum, dar nu știu unde să merg cu el și aș avea nevoie de o recomandare, dacă ați văzut la Că am văzut multe reclame pe online, dar contează și cine o face”, s-a văitat Oana Lis, pe pagina ei de socializare. 

Oana a pierdut în Săptămâna Mare una dintre cele mai dragi persoane din viața ei

Pentru Oana Lis, Paștele este întotdeauna un prilej de întristare și asta pentru și-a pierdut mama, când avea doar 13 ani, în Săptămâna Mare. De atunci, Oana a rămas cu un gol imens în suflet.

„E o vorbă din bătrâni, cu un ochi plâng, cu un ochi râd. În Săptămâna Patimilor, mama mea a murit acum mulți ani. Nu o să uit niciodată acest lucru și în primul rând, o să mă gândesc să dau ceva de pomană. Cred că nu trebuie să uităm de cei adormiți, cum se spune. 

Să ne ocupăm și de însemnătatea sărbătorilor de Paște și a ceea ce înseamnă din punct de vedere religios. 

Chiar dacă au trecut atâția ani, atunci când îți moare un părinte (la mine mama și tatăl meu nu am avut o relație bună), îți rămâne în suflet această durere imensă peste ani”, a mărturisit aceasta, la o emisiune tv.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191