Femeie din Caracal, moartă după o endoscopie. Acuzații grave de malpraxis! Cunoscutul medic nu mai avea voie să profeseze

Femeie din Caracal, moartă după o endoscopie. Acuzații grave de malpraxis! Cunoscutul medic nu mai avea voie să profeseze

Sfârșit tragic pentru o femeie din Caracal! Pacienta, în vârstă de 52 de ani, a intenționat să își facă o endoscopie, însă s-a stins din viață. Din nefericire, la doar o zi după procedură, a intrat în stop cardio-respirator, iar echipajele medicale de urgență nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Medicul, cunoscut, de altfel, nu mai avea voie să profeseze. Iată întreaga poveste!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Acuzații grave de la malpraxis la un spital privat din Craiova, după ce o femeie în vârstă de 52 de ani a murit după o endoscopie. Femeia a ajuns în stare gravă la spital, dar din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic și au constatat decesul. Medicul la care apelase femeia este cunoscut în Craiova și nu mai avea voie să profeseze. Între timp, s-a aflat că, de fapt, femeia nu era singura pacientă care a sfârșit tragic, ci și alte trei persoane ar fi murit în același mod.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

O femeie a murit în urma unei endoscopii la o clinică privată

Potrivit primelor informația, femeia din Caracal a mers la o clinică privată, acolo unde i s-a făcut o endoscopie de către un medic chirurg. Deși nu avea voie să profeseze, medicul lucra în continuare.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Medicului nu i se aduc pentru prima dată acuzații grave de malpraxis, asta pentru că, anul trecut, a fost considerat vinovat pentru moartea a patru persoane. De atunci, nu mai avea voie să profeseze în spitalele de stat sau private.

A fost deschis un dosar pentru ucidere din culpă

Polițiștii au anunțat că a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă pentru a stabili în ce condiții a murit femeia din Caracal și dacă medicul este vinovat în vreun fel de moartea femeii. Dacă va fi găsit vinovat, ar putea primi o pedeapsă mai dură.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191