Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat în urmă cu puțin timp. Primele declarații

Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat în urmă cu puțin timp. Primele declarații

Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost supus unei intervenții în urmă cu puțin timp! Primele declarații făcute pe o rețea de socializare despre starea lui de sănătate.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Cunoscutul designer de modă Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer de prostată și a fost operat în urmă cu puțin timp.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer

Prin intermediul unei declarații postate pe Facebook, Mihai Albu a împărtășit experiența sa recentă, descriind călătoria sa începută cu speranță și determinare.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

După ce un control de rutină a arătat rezultate modificate, care au condus la investigații imagistice și de laborator specifice, Mihai Albu a primit diagnosticul de adenocarcinom, o formă malignă de cancer de prostată.

Cu atât mai mult, pentru a face față acestei provocări, designerul a suferit o intervenție chirurgicală pentru extirparea prostatei și a ganglionilor locali. Operația a fost realizată cu succes de către medici și echipa sa, iar Mihai Albu le-a mulțumit pentru profesionalism și implicare.

Celebrul designer este monitorizat permanent

Cu atât mai mult, este important de precizat faptul că în prezent, Mihai Albu se află în perioada de convalescență, fiind monitorizat permanent de echipa chirurgicală.

Cu toate acestea, progresele sale sunt evidente și se manifestă în mod pozitiv zi de zi. Mihai Albu a subliniat importanța evaluărilor medicale periodice, subliniind că acestea pot salva vieți.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191