Ziua Europei dedicată trapului

Ziua Europei dedicată trapului

Duminică, 12 mai, începând cu ora 9:30, Hipodromul Ploieşti va fi gazda unei reuniuni dedicată Zilei Europei. Cea de-a cincea reuniune hipică oficială din acest an, pe care CSM Ploieşti, prin Complex Hipodrom, o organizează cu sprijinul unui sponsor şi al partenerilor de la Jockey Club Român, va fi dedicată exclusiv trapului.

Vor fi patru curse în program şi principal eveniment Premiul Europei, programat la ora 10:00. Ziua Europei este celebrată anual pe 9 mai, pentru a marca pacea și unitatea în toată Europa. Ea marchează aniversarea unui discurs susținut de ministrul francez de externe, Robert Schuman, în anul 1950, prin care se avea în vedere o Europă liberă şi pacifistă. „Declarația Schuman” este considerată la scară largă a fi baza Uniunii Europene.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Reuniunea va fi deschisă la ora 9:30 de Premiul „Fănişor”, apoi vor urma principala cursă a zilei, Premiul Europei, şi Premiul „Supermarket La Cocoş – Vitantis”, programat la ora 10:30. Ziua hipică va fi închisă, la ora 11:00, de Premiul „Fidelio”. Pentru cei mai mici dintre spectatori va fi amenajat un „fun corner” unde aceştia se vor putea juca. Prețul unui bilet la reuniunea de duminică este de 5 lei, copiii sub 7 ani având accesul gratuit.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191